News

Adolescentă de 15 ani, violată pe o plajă din Grecia. Agresorul are 16 ani și este din Italia

Băiatul bănuit de comiterea violului este de negăsit. El ar fi plecat, împreună cu părinții, imediat după noaptea respectivă.
25.08.2023 | 19:44
Adolescenta de 15 ani violata pe o plaja din Grecia Agresorul are 16 ani si este din Italia
Adolescentă de 15 ani, violată pe o plajă din Grecia. Sursa foto: Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Adolescentă de 15 ani, violată pe o plajă din Grecia, acolo unde se afla în vacanță cu părinții. Agresorul este cu un an mai mare. Din informațiile obținute până acum de polițiști, se pare că acesta a plecat de pe insula unde a avut loc fapta.

O adolescentă a fost abuzată pe o plajă din Grecia

Evenimentul s-a produs miercuri dimineața, pe insula Halki, iar fata susține că violatorul este un băiat de 16 ani din Italia, care venise în Grecia tot cu părinții, notează Observator News. Minora este din Marea Britanie și l-ar fi cunoscut pe italian în timpul vacanței.

ADVERTISEMENT

După oroarea la care a fost supusă, fata a povestit părinților ce s-a întâmplat și au denunțat violul la poliție. De asemenea, a fost supusă unei investigații medicale pentru a confirma spusele ei. Se pare că agresorul ar fi plecat imediat după noaptea cu pricina.

Conform anchetei polițiștilor eleni, italianul și părinții săi ar fi luat un feribot, pentru a ajunge într-un orășel-port din Rhodos. Ulterior, aceștia s-ar fi îmbarcat într-un avion, ajungând în Italia, acolo unde s-ar afla la ora actuală.

ADVERTISEMENT

Pentru identificarea băiatului au fost audiați mai mulți oameni. Polițiștii continuă cercetările în acest caz. Deocamdată, nu se cunosc detalii cu privire la zona din Italia în care individul s-ar afla sau dacă părinții cunosc fapta acestuia.

O fată de 15 ani, abuzată de un tânăr cunoscut pe internet

Un caz similar a avut loc, la finalul lunii iulie, în București. O fată de 15 ani a fost violată de un tânăr de 25 de ani. Cei doi se cunoscuseră pe internet și au decis să întâlnească personal. Bărbatul a chemat-o pe minoră într-o parcare din Sectorul 4.

ADVERTISEMENT

A convins-o pe fată să urce în mașina lui, iar acolo a abuzat de ea. Minora a spus părinților prin ce coșmar a trecut și au decis să sesizeze autoritățile. Tânărul a fost prins de oamenii legii, iar ulterior arestat preventiv pentru 30 de zile.

„La data de 29 iulie 2023, Secţia 15 Poliţie a fost sesizată, prin sistem 112, cu privire la faptul că o minoră, în vârstă de 15 ani, ar fi fost victima unei infracţiuni de viol. Din cercetări, s-a stabilit că minora ar fi cunoscut în mediul online un tânăr.

ADVERTISEMENT

La data menţionată, în jurul orei 20.30, în timp ce se aflau într-un autoturism parcat pe o stradă din Sectorul 4, prin constrângere, împotriva voinţei persoanei vătămate, tânărul ar fi întreţinut raporturi sexuale orale cu aceasta, după ce în prealabil ar fi atins-o în mai multe zone ale corpului”, anunța Poliția Capitalei la momentul respectiv.

ADVERTISEMENT