Fotbal intern

Adrian Bălan, pe lista de transferuri a FCSB-ului! Decizia luată de FC Voluntari

04.08.2018 | 23:17
Adrian Balan pe lista de transferuri a FCSBului Decizia luata de FC Voluntari

FANATIK.RO a aflat că Adrian Bălan, atacantul formaţiei FC Voluntari, s-a aflat pe lista de transferuri a FCSB-ului, dar oficialii ilfoveni nici nu au vrut să audă de posibilitatea ca fotbalistul în vârstă de 28 de ani să plece la vicecampioana României.

După ce Denis Alibec a semnat cu Astra Giurgiu şi şi-a dat seama că Harlem Gnohere nu e pregătit 100% din punct de vedere fizic, Gigi Becali a început căutarea unui atacant care să dea randament. Patronul echipei “roş-albastre” şi-a îndreptat atenţia către fotbaliştii români, iar pe lista lui a apărut numele lui Adrian Bălan.

Adrian Bălan, pe lista de transferuri a FCSB-ului

Gigi Becali s-a interesat de posibilitatea de a-l transfera pe Adrian Bălan la FCSB în această vară, dar FC Voluntari nici nu a vrut să audă! Daniel Opriţa îşi pune toate speranţele în fotbalistul în vârstă de 28 de ani, iar acesta va rămâne la gruparea din Ilfov în sezonul 2018-2019.

Adrian Bălan are acelaşi caracter “nărăvaş” ca şi Denis Alibec! Atacantul ilfovenilor s-a aflat într-un conflict cu Claudiu Niculescu, fostul antrenor de la FC Voluntari. În iulie 2017, în minutul 55 al meciului disputat împotriva celor de la FCSB, scor 1-2, Adrian Bălan a înscris golul egalizator, iar imediat a început să-l înjure pe Claudiu Niculescu, oferind scene şocante. La finalul meciului, fotbalistul a fost băgat în şedinţă de directorul general al clubului ilfovean şi avertizat că va avea probleme dacă nu îşi va cere scuze în faţa antrenorului. “El îşi bate joc de mine mereu, are boală pe mine, nu mă suportă”, explica Bălan.

Adrian Bălan, scandal cu Claudiu Niculescu după FCSB – Voluntari 2-1

Momentul în care Adrian Bălan l-a înjurat pe Claudiu Niculescu
Adrian Bălan l-a înjurat pe Claudiu Niculescu în meciul FCSB – FC Voluntari 2-1

A doua zi, Claudiu Niculescu, fostul antrenor de la FC Voluntari, l-a anunţat pe Adrian Bălan de faţă cu tot lotul că trei luni nu va mai face parte din lotul primei echipe. Acesta a fost trimis să se antreneze la formaţia secundă. La o lună distanţă de scandalul în care a fost implicat după meciul FCSB – FC Voluntari, scor 2-1, atacantul şi-a prelungit contractul care expira în iarna anului 2017 pentru încă trei sezoane.

Adrian Bălan a ajuns la FC Voluntari în februarie 2014, atunci când ilfovenii l-au transferat de la Ştefăneşti. Cotat de site-urile de specialitate la 450.000 de euro, atacantul în vârstă de 28 de ani a jucat în 105 partide pentru FC Voluntari, a înscris 37 de goluri şi a oferit 10 pase decisive.

Citeşte şi: Drama lui Adrian Bălan: “Tatăl lui a murit intoxicat!”

“Nu credeam că se poate întâmpla aşa ceva. Ieri, la antrenament i-am spus decizia şi i-am demontat toate nemulţumirile. Nu am nimic cu absolut niciun jucător. Eu îmi respect jucătorii. La pauză l-am certat şi pe el şi pe Lazăr, fără jigniri. Asta este rolul meu. I-am certat, dar de acolo până să spui că am ceva cu tine e cale lungă.De 17 meciuri de când sunt eu la Voluntari, într-un singur meci a fost rezervă. Eu am văzut antrenori care îşi umilesc jucătorii. Ieri, la 48 de ore după meci a realizat gravitatea faptei sale că este incredibil că face în 2017.Jucătorii pot să spună orice problemă au”, a declarat Niculescu, după incidentul cu Adrian Bălan.