Life

Adrian Daminescu, colaborare cu Smiley? Ce spune de soțul Ginei Pistol: ”Să scoată ce e mai bun”

Adrian Daminescu este fan Smiley. Care este motivul pentru care marele artist îl îndrăgește pe Smiley și ce genuri muzicale nu suportă
26.06.2023 | 18:00
Adrian Daminescu colaborare cu Smiley Ce spune de sotul Ginei Pistol Sa scoata ce e mai bun
Adrian Daminescu. Fotomontaj/Fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Adrian Daminescu a declarat în exclusivitate care este artistul său favorit din generația tânără. Celebrul cântăreț ne-a mai spus și care este genul muzical pe care nu îl poate asculta nici în ruptul capului. În plus, Adrian Daminescu a făcut dezvăluiri și despre prietenia strânsă pe care o are cu colegii de breaslă.

Adrian Daminescu îi recunoaște talentele muzicale ale lui Smiley: “Sunt unii care transmit mai mult decât alții”

Adrian Daminescu s-a declarat fan convins al lui Smiley. Artistul a mărturisit că mai sunt artiști din noua generație pe care îi apreciază pentru talentul și munca lor. În ceea ce privește o eventuală colaborare, Adrian Daminescu nu ar spune nu unei propuneri de genul acesta. Mai mult decât atât, a dezvăluit că deja pregătește terenul pentru un viitor proiect, care încă se află în stadiul de idee.

ADVERTISEMENT

“Din tineret, sunt mulți care îmi plac. Spre exemplu, îmi place Smiley foarte mult. Îl ador. Sunt copii pe care eu îi iubesc foarte mult. Și pentru felul în care încearcă să-și transmită sentimentele. Sunt unii care simt mai mult decât alții. Cei care nu simt, nu știu cum reușesc să placă, dar se pare că reușesc.

Mai sunt și copiii aceștia care chiar știu muzică și reușesc din modernismul ăsta să scoată ce e mai bun. Aș fi de acord și să fac colaborări cu unii. Deja mi s-a propus, dar vom vedea despre ce este vorba. Am planuri de viitor. Treaba pentru mine nu se termină decât atunci când sunt chemat acasă și trebuie să merg”, a declarat Adrian Daminescu pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Adrian Daminescu detestă manelele: “Fac melomaladie”

Îndrăgitul artist a recunoscut că există un gen muzical pe care nu îl poate asculta, indiferent de context. Adrian Daminescu a spus că nu suportă manelele și chiar îl deranjează. Cu toate acestea, cântărețul este de părere că urechea muzicală se poate cizela și este foarte important să știi ce să asculți.

“Eu nu suport manelele. Când aud manele fac melomaladie. Mă deranjează și limbajul și stilul de cântat. Nu îmi place, e ceva îngrozitor. Eu aș da un sfat. Urechea muzicală se poate înălța și poate să-ți creeze o viață foarte frumoasă. Dar este important să știi ce să asculți”, a mai spus Adrian Daminescu.

ADVERTISEMENT

Adrian Daminescu, despre prieteniile cu colegii de breaslă

Adrian Daminescu are o prietenie de zeci de ani, cu mulți colegi din industria muzicală. Sunt mulți artiști care îi sunt alături la bine și la greu celebrului cântăreț. Adrian Daminescu obișnuiește să se întâlnească cu prietenii săi și să aibă tot felul de activități. Mai mult decât atât, Adrian Daminescu a vorbit și despre respect și despre felul românilor de a se raporta la relațiile interumane.

“Eu am o prietenie de zeci de ani, indestructibilă, cu Angela Similea, cu Dida Drăgan, cu Stela Enache, Aurelian Temișan, Luminița Anghel, Monica Anghel. Suntem foarte apropiați și îi iubesc foarte mult. Suntem ca o gașcă. Suntem mereu împreună și ne face plăcere să ne întâlnim, să ne spunem ce nu ne-am spus.

ADVERTISEMENT

De-alungul vieții am și fost trădat de apropiați. Asta face parte din cotidian. Trădători există la tot pasul, dar nu fac parte din viața mea. Eu îmi dau seama imediat de oameni. Cere-i ceva unui prieten și dacă nu îți va răspunde, înseamnă că nu este prietenul tău.

Asta înseamnă să fii prieten. Prietenul la nevoie se cunoaște. Păcat că există o râcă viscerală între români, nu știu de ce. Noi am putea supraviețui mult mai frumos dacă ne-am respecta și ne-am iubi unul pe altul”, a mai declarat artistul pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT