Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Adrian Mazilu, o umbră. „E cu gândul la Brighton. Deja merge cu mașina pe stânga în Constanța”

Unul dintre cei mai buni de la Farul în sezonul de titlu, Adrian Mazilu a devenit o umbră după transferul la Brighton
02.11.2023 | 16:30
Adrian Mazilu o umbra E cu gandul la Brighton Deja merge cu masina pe stanga in Constanta
Adrian Mazilu, departe de forma din sezonul trecut. Foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Farul Constanța este departe de forma avută în sezonul trecut, când a devenit campioană. Constănțenii au adunat 20 de puncte în acest sezon, fiind la 11 puncte distanță de liderul FCSB.

Adrian Mazilu, ieșit din formă după transferul la Brighton

Jucătorii rămași la echipă după sezonul precedent nu mai par la fel de motivați față de anul trecut. Un exemplu este Adrian Mazilu, jucător care a făcut senzație în sezonul precedent, dar care este ieșit din formă.

ADVERTISEMENT

Alin Buzărin a vorbit despre situația în care a ajuns Adrian Mazilu, spunând că acesta nu se poate concentra la joc, fiind mulțumit de faptul că din iarnă va juca la Brighton, ocupanta locului 7 din Premier League. Hagi este pregătit de plecarea lui și spune că deja i-a găsit înlocuitor.

Britanicii au plătit, pe jucătorul de 18 ani, nu mai puțin de trei milioane de euro, sumă mare, dacă ne raportăm la prețurile cu care sunt făcute transferurile în fotbalul intern.

ADVERTISEMENT

Jurnalistul spune, în glumă, că acesta este atât de satisfăcut de transferul la Brighton încât deja conduce o mașină cu volan pe dreapta, referire la organizarea rutieră din Anglia.

Mă uit la Mazilu. Mazilu cu este sacii în căruță, deja a semnat cu Brighton. Mie mi se pare o copie automulțumită, am eu senzația, față de ceea ce se întâmpla în primăvară, când Mazilu a fost decisiv.

ADVERTISEMENT

Dacă te duci așa la Brighton, nu prinzi nici începutul lui Primavera sau echipa a doua. De Zerbi te trimite la 100 de mile distanță de echipa mare.

El pare să nu mai fie aici, el e în Anglia deja. Cred că și cu mașina, dacă are permis, merge cu volan pe dreapta prin Constanța”, a spus Alin Buzărin, despre Adrian Mazilu, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

“E cu gândul la Brighton”

HORIA IVANOVICI l-a completat pe jurnalist: ”Aș completa, pare un Mazilu cu fizicul aici, dar cu gândul la Brighton”.

Adrian Mazilu a adunat nouă meciuri, un gol și două pase de gol în acest sezon al SuperLigii. În total, jucătorul cu cinci selecții în echipa națională U21 a adunat nouă goluri și patru pase de gol în 39 de meciuri jucate la Farul Constanța, de când a fost promovat la echipa mare.

Cea mai tare emisiune de sport din România, FANATIK SUPERLIGA, se vede live doar pe FANATIK.RO în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30. Cele mai tari exclusivități din fotbal și nu numai vă sunt oferite de HORIA IVANOVICI. Premiera emisiunii are loc în fiecare zi de emisie, de la ora 17:00, pe Facebook și Youtube.

Explicații pentru ieșirea din formă a lui Adrian Mazilu

ADVERTISEMENT