Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gică Hagi a anunţat înlocuitorul lui Mazilu: “Este un jucător foarte bun!”

Farul și-a făcut deja planurile pentru returul de campionat. Mazilu este cu un picior în Premier League, iar echipa lui Hagi este pregătită pentru a se despărți de vedeta sa.
10.10.2023 | 07:00
Gica Hagi a anuntat inlocuitorul lui Mazilu Este un jucator foarte bun
Gica Hagi i-a gasit INLOCUITOR lui Mazilu. sursa foto: colaj fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Farul este campioana României și în același timp este singura formație din ultima perioadă care a reușit să vândă un jucător direct în Premier League. Mazilu va pleca la Birghton în ianuarie, mutare anunțată în exclusivitate de FANATIK, iar locul său în teren va fi înlocuit de către Grigoryan. Armeanul nu a evoluat în victoria Farului contra celor de la Oțelul, scor 1-0.

Farul are înlocuitor pentru Mazilu

“Grigoryan, da. Clar că e o schimbare mică la el, încercăm să stăm cu toții lângă el să facem. A avut la meciul acesta, nu l-am folosit pentru că a simțit o contractură musculară. El cel mai bine se simte atacant lateral dreapta.

ADVERTISEMENT

Apucături de număr 10, atacant, nouă ne place foarte mult. L-am luat pentru că Mazilu pleacă în iarnă, trebuia să fim acoperiți. Ne place foarte mult, e tânăr și vrem să îl aducem în naționala țării sale.

Să ajungă să joace un fotbal foarte bun. L-am văzut live contra noastră și e un jucător foarte interesant. E un jucător foarte interesant. Mai trebuie să lucram cu el să fie mai vertical”, a declarat Gheorghe Hagi.

ADVERTISEMENT

Mazilu a fost transferat în Anglia, la Brighton

Farul ocupă în acest moment poziția a 5-a în SuperLiga. Formația condusă de Gheorghe Hagi a strâns 3 victorii consecutive, în ciuda unui start slab de sezon. Farul are 18 puncte în clasament, dar și un meci mai puțin disputat. Patru puncte desparte echipa din Constanța de Universitatea Craiova, echipa de pe locul 4.

“Poate să fie mai penetrant pe poartă, în rest e pe drumul cel bun. Are 21 de ani. Cu Mazilu e caz închis, el pleacă în iarnă. În iarnă e al lui Brighton, nu mai e la noi. Restul nu are rost, ce să mai vorbim.

ADVERTISEMENT

După nu știm ce va fi, nu știm ce gândesc, nu știm ce poate fi, nu știm depinde de ei. E în gestiunea lor, e jucătorul lor. Orice se poate întânpla, în fotbal trebuie să vezi momentul. Și eu pot să vorbesc de pomană.

Dar în realitate, trebuie să vedem realitatea care a fost. Nu are rost mai vorbim în fiecare zi. A fost singura ofertă concretă, singura ofertă scrisă. Și noi a trebuit să dăm curs celor care au fost, au venit la club și au venit cu o ofertă foarte clară, nu cu vorbe”, a completat Gheorghe Hagi.

ADVERTISEMENT

În fiecare luni, marți și vineri, FANATIK SUPERLIGA se vede în direct și în exclusivitate pe FANATIK.RO. Emisiunea este în direct de la 10:30 și se poate vedea în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Hagi are inlocuitor pentru Mazilu

 

ADVERTISEMENT