Sport

CFR Cluj – Farul 3-1, în etapa 14 din SuperLiga. Ardelenii pun presiune pe FCSB. Clasamentul actualizat

CFR Cluj a câștigat clar, scor 3-1, meciul contra campioanei Farul contând pentru etapa 14 din SuperLiga și s-a apropiat la doar un punct de liderul FCSB.
30.10.2023 | 22:25
CFR Cluj  Farul 31 in etapa 14 din SuperLiga Ardelenii pun presiune pe FCSB Clasamentul actualizat
în meciul de fotbal dintre FC CFR 1907 CLUJ si FC FARUL CONSTANȚA, contând pentru Superliga Superbet, desfășurat pe Stadionul Dr.Constantin Rădulescu din Cluj-Napoca, luni 30 octombrie 2023. © FOTO: Flaviu BUBOI/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT
30-10-2023
18:31

CFR Cluj - Farul 3-1 (Muhar 31, 64, Juricic 69 / Budescu 24)

Vezi aici cele mai importante faze.

Min. 90+5: Fluier final. CFR Cluj a avut emoții doar 5 minute, în prima repriză, apoi i-a predat o adevărată lecție de fotbal campioanei Farul, care nu a contat aproape deloc în Gruia.

Clasament SuperLiga

Min. 69: GOOOL CFR Cluj! Juricic rămâne singur în careu și înscrie cu un șut plasat din 10 metri.

Min. 64: GOOOL CFR Cluj! Muhar îi aduce pe clujeni în avantaj cu un șut plasat din marginea careului mare.

Min. 54: Ajeti trimite peste poartă după o centrare a lui Camora.

Min. 43: Liber pe 16 metri, Cvek șutează defectuos, peste poartă.

Min. 41: Otele pătrunde în careu pe stânga, dar șutul său la colțul lung trece pe lângă bară.

Min. 31: GOOOL CFR Cluj! Centrarea lui Camora pe colțul lung este retrimisă de Kresic pe 6 metri, de unde Muhar reia cu capul în plasă.

Min. 24: GOOOL Farul! Muhar trimite o pasă greșită în centru, Budescu recuperează, combină superb cu Mazilu, care îi retrimite genial cu călcâiul, iar decarul constănțenilor înscrie cu un șut plasat din careu.

Min. 20: Șutul lui Jefte din colțul careului mic este repins de Aioani în corner.

Min. 6: Șutul lui Muhar din poziție bună nu nimerește cadrul porții.

Min. 5: Apărarea Farului respinge greșit o centrare a lui Camora, dar Muhar, liber la 8 metri, șutează total imprecis.

Min. 1: A început partida.

30-10-2023
17:43

Echipele de start la CFR Cluj - Farul

CFR Cluj: Sava – Kresic, Ajeti, M. Ilie – Mogoș, Cvek, Muhar, Fică, Camora – Jefte, Otele. Rezerve: Hindrich, Bălgrădean – Morgan, R. Filip, Deac, L. Mihai, Konoplyanka, Bîrligea, Juricic. Antrenor: Andrea Mandorlini

Farul: Aioani – M. Popescu, Boli, Gustavo Marins, Dussaut – Borgnino, Artean, Grameni – Mazilu, L. Munteanu, Budescu. Rezerve: Buzbuchi – Sîrbu, Queiros, N. Popescu, Grosu, Banu, Sali, Gustavo Nascimento, Rivaldinho. Antrenor: Gheorghe Hagi

Meciul CFR Cluj – Farul are loc luni, 30 octombrie, cu începere de la ora 20:30, în cadrul etapei a 14-a din SuperLiga. Ambele echipe vin după rezultate de egalitate. Clujenii nu au putut sparge acasă zidul gălățean, făcând 0-0, „marinarii” au jucat tot acasă, joi, partida restantă cu UTA, dar au terminat doar la egalitate, 2-2.

Unde se joacă meciul CFR Cluj – Farul, în etapa 14 din SuperLiga

Confruntarea CFR Cluj – Farul se desfășoară luni, 30 octombrie, de la ora 20:30, pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” din cartierul Gruia al orașului de pe Someș, în etapa a 14-a din SuperLiga. De obicei, vizitele echipei pregătite de Gică Hagi atrag un număr destul de mare de spectatori, astfel încât este posibil ca în tribune să ia loc între 5-7.000 de spectatori, marea majoritate, evident, fiind suporteri ai ardelenilor.

ADVERTISEMENT

Se anunță un meci deschis, jucat pe atac de ambele părți, filosofia „Regelui” fiind că fotbalul se joacă numai cu fața către poarta adversă și nu către cea proprie. CFR Cluj trebuie să joace și ea foarte ofensiv, pentru că are nevoie de victorie pentru a rămâne în plasa liderului FCSB.

Cine transmite la TV partida CFR Cluj – Farul

Partida CFR Cluj – Farul se joacă luni, 30 octombrie, de la ora 20:30, pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” din cartierul Gruia din Cluj,  în etapa a 14-a din SuperLiga. O veți putea urmări în direct pe programele Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 1. O mai puteți viziona intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

Clujul nu putea face excepție luni, 30 octombrie de la regula vremii frumoase, cu cerul aproape senin pe tot parcursul zilei, care domnește în România de o bună perioadă. Nu există pericol de precipitații, cel puțin până joi, 2 noiembrie, dar aici maxima zilei va fi mai puțin generoasă, oprindu-se la amiază la doar 21 de grade, în jur de 15-16 la ora partidei. Arbitrul meciului este Marcel Bîrsan din București.

Ce absențe sunt în întâlnirea CFR Cluj – Farul

Antrenorul clujenilor, italianul Andrea Mandorlini, a fost nemulțumit de prestația elevilor săi din remiza albă cu Oțelul, mai ales pe jucătorii cu profil ofensiv. În partida cu Farul, Mandorlini nu mai concepe alt rezultat decât victoria. Nu va fi pe teren căpitanul Camora – accidentat, iar Konoplyanka va lua din nou loc pe bancă, având posibilitatea de a intra pe parcursul meciului, cel mai probabil în a doua parte.

ADVERTISEMENT

La Farul sunt doi jucători importanți care lipsesc, fundașul central Ionuț Larie și mijlocașul la închidere Dragoș Nedelcu. Și aici Gică Hagi vine să joace ofensiv, cu trei oameni în atac, Mazilu, Munteanu și Budescu. E clar că va fi un meci deschis, de care pe care, pe cartea atacului de ambele părți.

Cote la pariuri la jocul CFR Cluj – Farul

Farul este campioana la zi în SuperLiga, dar evoluțiile dobrogenilor față de anul trecut sunt mult mai slabe. Motiv pentru casele de pariuri să acorde gazdelor cota la victorie de 1,80 și oaspeților 4,20. Șansă dublă „X2” atinge cota de 2,20. Gol marcat CFR are cotă 1,30, iar golul Farului cotă 1,55. „Over 1,5 goluri” este 1,35.

ADVERTISEMENT

La Cluj, au avut loc din 2021, după rebranduirea numelui Farul prin simbioza cu Viitorul Constanța, doar patru meciuri directe. Primele două, în 2021, au revenit gazdelor, iar ultimele două, în ultimele două sezoane celor de la malul Mării, ultima fiind chiar în sezonul trecut când jucătorii lui Gică Hagi au ieșit campioni.

ADVERTISEMENT