Fotbal intern

Adrian Mihalcea a anunțat câți jucători pleacă de la Dinamo în vară! Vrea să-i dea șanse lui Ionuț Șerban

11.05.2020 | 14:29
Adrian Mihalcea a anuntat cati jucatori pleaca de la Dinamo in vara Vrea sai dea sanse lui Ionut Serban
ADVERTISEMENT

Adrian Mihalcea, antrenorul lui Dinamo, a anunțat câți jucători vor rămâne liberi de contract în vară și a mai precizat că Ionuț Șerban, unul dintre fotbaliștii cu cele mai ciudate clauze de reziliere din fotbalul românesc, va primi mai multe șanse, conform prosport.ro.

Schimbările anunțate de Adrian Mihalcea la Dinamo

Adrian Mihalcea are multe planuri pentru schimbarea lui Dinamo, printre care și renunțarea la anumiți fotbaliști din lotul „câinilor”: În momentul în care starea de urgență se încheie, și contractele jucătorilor revin la forma inițială.

ADVERTISEMENT

Problema lui Montini este că, într-adevăr, în vară îi expiră contractul. Eu știu că există deja discuții între el și conducere pentru o eventuală prelungire a contractului. Îmi doresc ca toți jucătorii să fie trup și suflet pentru că va urma o perioadă grea”.

„Există negocieri, poate vor exista și renegocieri la cei care au deja contracte, mai ales că va urma o perioada destul de grea din punct de vedere financiar. Avem cred că vreo șase sau șapte jucători care vor rămâne liber de contract”, a mai spus Adrian Mihalcea.

ADVERTISEMENT

Ionuț Șerban va primi mai multe șanse

Ionuț Șerban este unul dintre fotbaliștii cu cele mai ciudate clauze de reziliere din fotbalul românesc, însă Adrian Mihalcea a declarat că îi va oferi mai multe șanse în prima echipă a „câinilor”:

„Eu nu cred că antrenorii care au fost până acum la Dinamo l-au marginalizat din cauza acelei clauze. El și ceilalți vor avea șanse egale de a fi titular. Eu o să am răbdare și cam toți jucătorii s-ar situa pe aceeași treaptă a pregătirii.

ADVERTISEMENT

Nu cred că cineva l-a privit pe Șerban altfel din cauza acestei clauze. Nu cred. Ar fi neprofesional să ai un jucător cu calități și tu să îl privezi de locul de titular sau de locul din lot din cauza unei clauze”.