Sport

Căpitanul lui Dinamo, ultimatum înaintea duelului cu FC Voluntari: ”E cam singurul meci în care mai depindem de noi”

Pentru Dinamo urmează întâlnirea cu FC Voluntari, iar căpitanul Răzvan Patriche a ținut să trag un semnal de alarmă pentru salvarea de la retrogradare.
25.04.2024 | 22:10
Capitanul lui Dinamo ultimatum inaintea duelului cu FC Voluntari E cam singurul meci in care mai depindem de noi
Pentru Dinamo urmează întâlnirea cu FC Voluntari, iar căpitanul Răzvan Patriche a ținut să trag un semnal de alarmă pentru salvarea de la retrogradare. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

”Câinii” au adunat doar 5 puncte în 6 runde din play-off și se află pe locul 9, direct retrogradabil. Pentru a mai spera că va juca și în sezonul viitor în SuperLiga, trupa lui Zeljko Kopic are nevoie de 3 puncte împotriva ilfovenilor.

Căpitanul lui Dinamo, încrezător înaintea partidei cu FC Voluntari

În conferința de presă premergătoare meciului Dinamo – FC Voluntari, din etapa a 7-a a play-out-ului din SuperLiga, căpitanul Răzvan Patriche a anunțat că nu există niciun motiv pentru care ”roș-albii” să nu se impună.

ADVERTISEMENT

”Cred că vineri e cel mai important meci de până acum. E cam singurul meci în care mai depindem de noi. E foarte important să facem tot ce putem pentru a câștiga. Cred că noi avem prima șansă. Acasă, împreună cu fanii, suntem foarte puternici.

Nu e niciun motiv pentru care să nu câștigăm. Trebuie să gestionăm mai bine finalurile de meci, mai ales cele în care avem avantaj. Sau cum a fost în meciul cu Botoșani, când aveam un om în minus și trebuia să închidem jocul.

ADVERTISEMENT

E o presiune foarte mare în acest meciuri și apar aceste greșeli. Poate dacă luam golurile în minutul 60 sau 70 dezamăgirea nu era așa mare. Dar așa s-a întâmplat. Faptul e consumat. Acum trebuie să câștigăm următorul meci.

Îmi reproșez că nu i-am făcut pe colegi să-și dorească mai mult, poate nu i-am motivat. Îmi reproșez și faza din minutul 90 al meciului cu FC Botoșani”, a declarat veteranul Răzvan Patriche.

ADVERTISEMENT

Dinamo, echipa prelungirilor

Antrenorul Zeljko Kopic a anunțat că la partida cu FC Voluntari, programată vineri, 26 aprilie, de la ora 20:00, pe stadionul ”Arcul de Triumf”, nu se va putea baza pe suspendatul Hakim Abdallah și pe accidentatul Edgar Ie.

Croatul a recunoscut că traversează un moment extrem de dificil în carieră, dar speră să-și îndeplinească obiectivul și să o salveze pe Dinamo de la retrogradare. El se bazează și pe suportul fanilor și a precizat că va fi sold-out la întâlnirea cu FC Voluntari.

ADVERTISEMENT

Ultimele 5 jocuri ale celor de la Dinamo au fost mereu pe muchie de cuțit și s-au încheiat cu goluri decisive în minutele de prelungire. Din păcate pentru ”câini”, 4 dintre acestea le-au fost defavorabile și doar unul le-a adus o victorie.

ADVERTISEMENT
Tags: