Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Adrian Mititelu a dezvăluit ce va face la Rapid – FCU Craiova. „Unii nici nu erau pe <țeavă> când mergeam în galeria Rapidului” Video exclusiv

Adrian Mititelu (54 de ani), patronul lui FC U Craiova 1948, a luat o decizie importantă înainte de meciul din Giulești cu Rapid.
10.02.2023 | 13:42
Adrian Mititelu a dezvaluit ce va face la Rapid  FCU Craiova Unii nici nu erau pe  cand mergeam in galeria Rapidului Video exclusiv
La derby-ul dintre Rapid și FC U Craiova 1948 se anunță peste 13.000 de spectatori. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

La emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI s-a prefațat derby-ul dintre Rapid și FC U Craiova 1948. Adrian Mititelu i-a ironizat pe suporterii Rapidului.

Adrian Mititelu, declarații tari înainte de Rapid – FC U Craiova 1948: „Vreau să văd capodopera din Giulești”

Adrian Mititelu a vorbit la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI despre marele meci cu Rapid, care stârnește atâtea orgolii și aprinde scântei de ambele părți:

ADVERTISEMENT

„Cu siguranță este un meci foarte greu din toate punctele de vedere. Sunt galerii, indiferent în ce divizie au fost aceste echipe, au fost meciuri tari. Fotbalul românesc a decăzut însă mult”, a spus sincer patronul lui FC U Craiova 1948.

VIDEO MAI JOS

Peluza Sud Craiova 1997 a primit aproximativ 700 de bilete, însă doar 400 de ultrași vor face deplasarea în Giulești conform gsp.ro. Adrian Mititelu nu e însă câtuși de puțin interesat de acest aspect: „Nu știu dacă e vreo scindare în galerie și nu mă interesează. Eu nu mai cred tot ce apare. Hai să nu ne abatem de la obiectul de activitate. Clubul de fotbal contează cel mai mult. Scindarea anumitor galerii e o chestiune secundară”.

ADVERTISEMENT

Adrian Mititelu a dezvăluit că va fi prezent în tribune și așteaptă cu nerăbdare să vadă pe viu atmosfera creată de fanii Rapidului: „Da, mă duc pe stadion, că vreau să văd capodopera din Giulești! Încă de când l-am văzut la televizor, mi s-a părut ceva fantastic! Vreau să simt și eu cum e acolo!”.

Cel mai hulit patron din SuperLiga e conștient că va fi contestat și de galeria Rapidului și de cea a lui FC U Craiova 1948: „Cum să nu mă duc domne?! De când aștept eu să mă duc în Giulești! A fost vreodată vreun meci la care să nu mă înjure?! Acuma o să mă înjure amândouă galeriile, mă rog…”.

ADVERTISEMENT

Adrian Mititelu, „înțepături” la adresa ultrașilor Rapidului: „Nici nu erau pe țeavă când eu mă duceam în galerie”

Adrian Mititelu a fost un simpatizant al Rapidului și i-a ironizat pe fanii mai tineri care nu au prins vremurile de aur ale galeriei giuleștene: „Sunt copiii ăștia din galeria lui Rapid, care ei nici nu erau pe țeavă când eu mă duceam în galeria Rapidului! Sunt niște puști! Eu mă duceam cu oameni grei din istoria galeriei Rapidului!”.

Adrian Mititelu a uitat complet de războiul cu „Gogoașă”, liderul Peluzei Sud 1997 și îi transmite că nu poate face nimic să îl oprească: „Credeți-mă că nici măcar nu m-am mai gândit la acest personaj și nu… El nu are nicio treabă legată de clubul nostru! Deci n-are… e singura lui chestie pe care poate să o facă: să vină cu niște înjurături, niște scris pe pereți și alte lucruri de-astea jenante”. 

ADVERTISEMENT

FOARTE IMPORTANT: puteți urmări FANATIK SUPERLIGA în fiecare luni, marți și vineri, începând de la ora 10:30, pe toate căile de comunicare „fanatice” de pe mediile sociale, de la site-ul FANATIK la canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok. Și nu uitați pagina de facebook Horia Ivanovici Oficial!

ADVERTISEMENT