Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv. Mesajul dur al lui Mihai Rotaru pentru vestiarul lui Neagoe înainte de Universitatea Craiova – CFR Cluj. „E obligatoriu!” Video

Mihai Rotaru a prefațat la Fanatik SuperLiga derby-ul U Craiova - CFR Cluj. Patronul gazdelor a avut un mesaj dur pentru vestiarul lui Eugen Neagoe.
10.02.2023 | 12:40
Exclusiv Mesajul dur al lui Mihai Rotaru pentru vestiarul lui Neagoe inainte de Universitatea Craiova  CFR Cluj E obligatoriu Video
Mesajul dur al lui Mihai Rotaru pentru vestiar înainte de Universitatea Craiova - CFR Cluj. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova – CFR Cluj este derby-ul etapei a 25-a din SuperLiga. Deși echipa sa înfruntă campioana en-titre, Mihai Rotaru așteaptă o victorie în partida programată sâmbătă, 11 februarie, de la ora 20:00. Patronul oltenilor a intervenit telefonic la cea mai recentă ediție de FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Mihai Rotaru, mesaj dur în vestiar înainte de Universitatea Craiova – CFR Cluj

Mihai Rotaru se implică puternic la Universitatea Craiova, mai ales după ultimele rezultate ale oltenilor, care au pierdut două din cele trei meciuri oficiale jucate în 2023, 0-1 la Botoșani și 2-1 în deplasarea de la Farul.

ADVERTISEMENT

Oltenii sunt la zece puncte în spatele lui CFR Cluj, iar Rotaru nu mai acceptă niciun pas greșit. Înaintea derby-ului de pe „Ion Oblemenco”, patronul a transmis un mesaj dur în vestiarul lui Eugen Neagoe.

„Și ei sunt cu problemele lor, noi cu ale noastre, poate chiar mai mari. Suntem într-o restructurare a lotului, a administrativului și sper să reacționăm bine spre foarte bine.

ADVERTISEMENT

Cine intră trebuie să știe și cred că vor știi că e un meci de care pe care. E un meci în care noi trebuie să spălăm rușinea ultimelor trei meciuri. Întotdeauna vom merge la victorie. În Bănie nu ai cum să mergi altfel.

Respectăm CFR. Suntem preacauți. Nu e vorba de teamă. Noi nu aruncăm prosopul, noi ne batem până la final. Și dacă eu mă bat până la final și jucătorii vor face la fel.

ADVERTISEMENT

E un meci important pentru podium, pentru cupele europene, noi avem ca obiectiv în continuare, indiferent de rezultatul acestui meci, să fim pe podiumul SuperLigii așa cum am fost în ultimii aproape șapte ani de zile”, a declarat Mihai Rotaru, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

VEZI VIDEO MAI JOS

Una dintre primele măsuri luate de patronul alb-albaștrilor a fost disponibilizarea lui Giedrius Arlauskis. FANATIK a anunțat în exclusivitate că Universitatea Craiova i-a reziliat contractul portarului lituanian.

ADVERTISEMENT

Nu uitați: puteți viziona Fanatik SuperLiga în fiecare luni, marți și vineri, începând de la ora 10:30, pe toate rețelele „fanatice” de socializare, de la site-ul FANATIK.RO la canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de facebook Horia Ivanovici Oficial la contul FANATIK de pe Tik-Tok.

ADVERTISEMENT