Sport

FC U Craiova – FCSB, stadion plin la Târgu Jiu! Sold-out la ambele tribune și la VIP. Update

S-au vândut toate biletele la VIP, Tribuna 1 și Tribuna 2, la derby-ul FC U Craiova - FCSB de pe stadionul din Târgu Jiu.
11.07.2023 | 10:36
FC U Craiova  FCSB stadion plin la Targu Jiu Soldout la ambele tribune si la VIP Update
S-au vândut toate biletele la tribune și la VIP pentru meciul FC U Craiova 1948 - FCSB. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT
11-07-2023
07:43

Sold-out la tribune și la VIP pentru meciul FC U Craiova - FCSB

Partida din prima etapă a SuperLigii, FC U Craiova – FCSB, se joacă duminică, 16 iulie, de la ora 21:30. În ciuda faptului că meciul va avea loc în afara Craiovei, la Târgu Jiu, fanii au luat cu asalt casele de bilete.

Printr-o postare pe pagina oficială de Facebook, FC U Craiova 1948 a anunțat că s-au vândut toate tichetele la Tribuna I, Tribuna II, dar și la VIP. Astfel, mai pot fi achiziționate bilete doar la Peluza 1 și la Peluza Sud.

 

Prețurile biletelor la meciul FC U Craiova – FCSB: 

  • VIP – 80 lei
  • Tribuna 1 – 30 lei
  • Tribuna 2 – 20 lei
  • Peluza Sud – 10 lei
  • Peluza 1 – 10 lei
07-07-2023
08:50

5000 de bilete vândute în două zile pentru FC U Craiova - FCSB

Se anunţă un stadion plin la meciul din prima etapă dintre FC U Craiova şi FCSB. Oltenii anunţă că s-au vândut peste 5000 de bilete pe stadionul din Târgu Jiu şi sunt şanse mari ca noua arenă să se umple. Confruntarea va avea loc duminică, 16 iulie, de la ora 21:30.

05-07-2023
09:49

Cât costă biletele la FC U Craiova - FCSB

Conducerea clubului FC U Craiova a anunțat că a pus în vânzare biletele pentru partida cu FCSB din prima etapă din SuperLiga, care se va desfășura duminică, 16 iulie, de la ora 21:30, la Târgu Jiu.

 

Tichetele pot fi achiziționate online de pe Eventim, de la magazinul oficial al clubului din Bănie și au următoarele prețuri:

  • VIP: 80 de lei
  • Tribuna I: 30 de lei
  • Tribuna II: 20 de lei
  • Peluza II (Peluza Sud): 10 lei
  • Peluza I (oaspeți): 10 lei
  • Peluza I: 10 lei

Prețul unei loje pe meci este de 2.000 de lei, iar aceasta poate fi achiziționată de cel mult 10 persoane. De asemenea, suporterii vor putea să își cumpere tichete pentru meci de la casa de bilete a stadionului din Târgu Jiu, amplasată în incinta arenei Constantina Diță.

Copiii până la 12 ani inclusiv au acces gratuit pe stadion la tribuna a II-a, însoțiți de un adult, posesor de bilet sau abonament, în baza certificatului de naștere și a biletului de acces care va putea fi procurat doar de la magazinul oficial al clubului.

03-07-2023
10:50

Meciul FC U Craiova - FCSB, din prima etapă a SuperLigii, se va juca la Târgu Jiu

Conducerea clubului FC U Craiova a anunțat oficial că partida cu FCSB, din prima etapă a noului sezon din SuperLiga, se va disputa pe stadionul din Târgu Jiu.

Oltenii au fost nevoiți să ia această decizie deoarece stadionul „Ion Oblemenco” din Craiova a găzduit la finalul săptămânii trecute un festival de muzică, iar până pe 16 iulie, când e programat meciul cu FCSB, nu se va termina montarea gazonului pe arena din Bănie.

„Partida cu FCSB, programată pe 16 iulie, la ora 21:30, se va disputa pe Stadionul Municipal Constantina Diță, din Târgu Jiu.

Derby-ul din prima etapă a Superligii nu va putea fi găzduit în propria casă, ca urmare a lucrărilor de schimbare a gazonului care vor avea loc în incinta stadionului din Craiova, în perioada 10-19 iulie.

De altfel, biletele pentru acest duel vor putea fi achiziționate începând de miercuri, atât online, cât și de la Magazinul Oficial al Clubului”, a anunțat conducerea clubului FC U Craiova pe pagina de Facebook.

 

FC U Craiova 1948 și-a găsit stadionul pe care va evolua în derby-ul cu FCSB, deorece gazonul de pe „Ion Oblemenco” s-ar putea să nu fie gata de joc din prima etapă. Astfel, Adrian Mititelu a ajuns la un acord cu primarul din Târgu Jiu pentru ca oltenii să joace pe arena „Tudor Vladimirescu” cu „roș-albaștrii”.

Adrian Mititelu s-a decis pe ce stadion se va juca derby-ul FC U Craiova – FCSB! Oltenii vor disputa primul meci de pe teren propriu la Târgu Jiu

FC U Craiova 1948 nu va putea să dispute derby-ul cu FCSB pe stadionul „Ion Oblemenco”, din cauza montării gazonului după megafestivalul IntenCity. Oltenii au fost nevoiți să își găsească o altă arenă pentru întâlnirea cu formația lui Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Marcel Romanescu, primarul din Târgu Jiu, a anunțat că Adrian Mititelu a ajuns la un acord pentru disputarea primului meci al sezonului pe stadionul „Tudor Vladimirescu”. Acesta a declarat că suprafața de joc a arenei este într-un proces de refacere, însă a primit garanții că gazonul va fi gata până la ora meciului.

„Avem o relație excepțională cu Adrian Mititelu și echipa dumnealui,  după meciurile pe care le-a disputat la Târgu Jiu. Prima etapă și ulterior vom discuta și pentru următoarele etape, o va desfășura pe stadionul din Târgu Jiu. Este o modalitate de a promova echipa în Oltenia, ținând cont că și este o echipă îndrăgită în Oltenia și FCSB are un număr foarte mare de susținători.

ADVERTISEMENT

Au fost mai multe discuții pe care le-am avut cu domnul Mititelu, încearcă ca o parte din meciuri să le aducă și în orașul nostru. A fost foarte bine primit, dumnealui și echipa au fost respectați de către suporteri și îi priește. Mai mult de atât, cele mai bune rezultate și puncte le-a avut când a jucat pe stadionul nostru.

F.C.U. Craiova 1948 – F.C.S.B. se joacă la Târgu Jiu! Echipa lui Adrian Mititelu se întoarce pe stadionul nostru unde va evolua pe 16 iulie. În acest moment, gazonul de pe stadion se reface și mulțumim Societății Green Field, ai cărei reprezentanți ne-au asigurat că suprafața de joc va fi gata pentru meciul din noul sezon din Liga 1”, a spus primarul din Târgu Jiu.

ADVERTISEMENT

Megafestivalul IntenCity le-a dat planurile peste cap celor de la FC U Craiova 1948

FC U Craiova 1948 este nevoită să își găsească un alt stadion pe care să își dispute primul meci de pe teren propriu, din cauza procesului de înlocuire al suprafaței de joc. Primăria Municipiului Craiova s-a asigurat că înlocuirea gazonului nu îi va ține pe olteni mult timp pe drumuri.

Astfel, oltenii au scos gazonului montat în urmă cu nouă luni pe stadionul „Ion Oblemenco” și l-au pus în Parcul Pedagogic înaintea festivalului IntenCity. Astfel, suprafața de joc de peste 600.000 de euro a fost recuperată.

ADVERTISEMENT

Gazonul de pe stadionul „Ion Oblemenco” este așteptat să fie gata pentru a găzdui Universitatea Craiova – Oțelul Galați. Astfel, FC U Craiova 1948 are mari șanse să joace pe arena din Bănie în etapa cu numărul trei împotriva celor de la U Cluj.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 3,25 este cota pentru pronosticul „Câștigător Liga 1 2023/2024”

ADVERTISEMENT