Sport

Adrian Mititelu, fără frică înainte de FCSB – FC U Craiova: „Le va fi greu cu noi! Suntem puternici acum”

Lui Adrian Mititelu nu îi este frică înainte de meciul pe care FC U Craiova îl va juca în deplasare cu FCSB, fiind de părere că vicecampioana României va avea probleme cu oltenii.
30.07.2022 | 19:05
Adrian Mititelu fara frica inainte de FCSB  FC U Craiova Le va fi greu cu noi Suntem puternici acum
Adrian Mititelu, fără frică înainte de FCSB - FC U Craiova. Sursă foto: fcucraiova.ro
ADVERTISEMENT

Patronul lui FC U Craiova a explicat motivul pentru care este atât de încrezător, mai ales că în cea mai recentă etapă jucată în SuperLiga, oltenii s-au impus pe teren propriu contra lui CFR Cluj, scor 3-1.

Adrian Mititelu, fără frică înainte de FCSB – FC U Craiova

Adrian Mititelu este încrezător înainte de partida dintre FCSB și FC U Craiova, iar patronul oltenilor a spus de ce nu are vreo teamă pentru următorul duel:

ADVERTISEMENT

„FCSB e favorită, dar le va fi greu cu noi. FCSB are jucători de valoare, este o echipă cu anvergură europeană, dar și noi suntem puternici acum.

Sincer, nu-mi mai e frică de niciun adversar din România, dar asta nu înseamnă că suntem invincibili. Anul trecut îmi era teamă când jucam cu FCSB sau cu CFR Cluj. Acum e posibil orice”.

ADVERTISEMENT

„Suntem pregătiți să facem un meci bun duminică. Nu cred că va surpriză mare dacă nu va câștiga FCSB. Nu am nicio ambiție personală să-l bat pe Gigi Becali.

Noi avem nevoie de puncte și de continuitate. Avem șanse reale să intrăm în play-off anul ăsta, dar dacă nu ajungi în grupele Conference League nu ai făcut nimic”, a mai spus Adrian Mititelu, conform gsp.ro.

ADVERTISEMENT

„Deplasările la București pentru meciurile cu Steaua au fost mereu deosebite!”

Adrian Mititelu a continuat și și-a amintit cu drag de deplasările pe care le-a făcut de-a lungul anilor la București pentru meciurile contra FCSB-ului:

„Pentru mine, întotdeauna deplasările la București, pentru meciurile cu Steaua au fost deosebite. Am mers de la 12-13 ani la meciurile pe care Universitatea Craiova le-a jucat în Ghencea. Aveam o satisfacție aparte!”.

ADVERTISEMENT

De partea cealaltă, Gigi Becali a vorbit despre Adrian Mititelu și despre legătura dintre cei doi: „La ora asta, Craiova lui Mititelu ar putea să fie mai bună decât aia lui Rotaru. Nu m-am confruntat eu niciodată cu Mititelu.

În declarații Mititelu putea să mă întreacă, dar niciodată nu am concurat cu el la fotbal. Au fost contre, că eu puteam să-mi scot banii pe Mihai Costea, că trebuia să semneze și el, m-am supărat pe el atunci pentru că luam 500.000 de euro, dar nu m-a lăsat”.

„M-a costat și salariul lui vreo 3-400 de mii. Dacă nu se ducea avocata mea nu-l elibera, că trebuia să fim noi de acord, creditorii, cei păgubiți”, a mai spus Gigi Becali, la TV DigiSport.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 1,87 este cota pentru „1 solist” la FCSB –FC U Craiova 1948 . Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT