Sport

Adrian Mititelu, laude la adresa lui Juan Bauza după victoria cu CFR Cluj: „Mă bucur și mă felicit că am adus un astfel de jucător”

Finanțatorul lui FC U Craiova 1948, Adrian Mititelu, l-a lăudat pe Juan Bauza după prestația excelentă din victoria obținută împotriva celor de la CFR Cluj, scor 3-1.
25.07.2022 | 09:21
Adrian Mititelu laude la adresa lui Juan Bauza dupa victoria cu CFR Cluj Ma bucur si ma felicit ca am adus un astfel de jucator
Adrian Mititelu, laude la adresa lui Juan Bauza după victoria cu CFR Cluj: „Mă bucur și mă felicit că am adus un astfel de jucător”. sursă foto: Facebook
ADVERTISEMENT

FC U Craiova 1948 a reușit să se impună cu scorul de 3-1 în fața campioanei României, în primul meci de pe „Ion Oblemenco” din sezonul 2022-2023 din Superliga a formației din Bănie. Juan Bauza a fost unul dintre cei mai buni jucători ai oltenilor din partida cu CFR Cluj.

Adrian Mititelu îl laudă pe Juan Bauza: „Dacă nu avea probleme la începutul campionatului aveau alte rezultate ceilalți antrenor”

Finanțatorul clubului din Bănie se felicită că l-a transferat definitiv pe Juan Bauza de la Csikszereda. Mijlocașul  a semnat un contract valabil pe trei sezoane cu FC U Craiova 1948, în această vară. Adrian Mititelu a declarat că nu se aștepta ca mutarea argentinianului să se realizeze.

ADVERTISEMENT

„Bauza este un jucător de mare valoare, am luptat foarte mult să îl aduc în tricoul nostru. Nici acum nu îmi vine să cred cât de simplu a fost în raport cu valoarea lui. Am reușit să îl aduc într-un moment în care nu mai credeam”, a spus Adrian Mititelu la sfârșitul partidei cu CFR Cluj.

„Mă bucur și mă felicit că am adus un astfel de jucător. Sunt puțini ca și el în România, păsări rare. Sper să îl ajute sănătatea pe Bauza, pentru că dacă nu avea probleme la începutul campionatului aveau alte rezultate ceilalți antrenori, Mutu sau Stoican”, a mai spus finanțatorul clubului din Bănie.

ADVERTISEMENT

Adrian Mititelu a declarat că Juan Bauza nu a fost folosit pe postul său de bază de către antrenorii care au antrenat-o pe FC U Craiova 1948, în sezonul trecut. Acesta îl consideră pe argentinian drept unul dintre cei mai importanți jucători din lotul antrenat de Marius Croitoru.

„Astăzi a jucat pe postul pe care s-a consacrat la noi. El a venit pe postul de mijlocaș central, majoritatea antrenorilor care au fost nu trebuia să îl bage în banda stângă. Eu zic că poate juca pe mai multe posturi și este unul dintre jucătorii noștrii de bază, eu îl prețuiesc foarte mult. Cred că contează foarte mult în economia prestației noastre”, a declarat Adrian Mititelu.

ADVERTISEMENT

FC U Craiova 1948, victorie cu CFR Cluj la revenirea lui Adrian Mititelu pe „Ion Oblemenco”: „A fost o zi așa cum am visat-o”

Victoria cu CFR Cluj, scor 3-1, este foarte importantă pentru moralul jucătorilor celor de la FC U Craiova 1948. Patronul formației din Bănie a spus că trupa antrenată de Marius Croitoru poate obține încredere doar prin astfel de rezultate.

„Am întâlnit o echipă foarte puternică a României, care a dominat fotbalul românesc în ultimii cinci ani. Când câștigi cu CFR indiferent de circumstanțe este un lucru bun, pentru că venim de jos și avem nevoie de încredere. Încrederea o putem obține numai prin rezultate bune”, a spus Adrian Mititelu.

ADVERTISEMENT

Partida cu CFR Cluj a fost prima pe „Ion Oblemenco” pentru Adrian Mititelu, după eliberarea din închisoare. La finalul meciului împotriva formației antrenate de Dan Petrescu, patronul oltenilor a mărturisit că s-a gândit întotdeauna la revenirea pe arena din Bănie.

„Această victorie are o semnificație dublă, pentru o echipă care vine de jos. Ne ajută foarte mult pentru ceea ce ne-am propus. Îmi era dor (n.r. de stadionul din Bănie), mult timp m-am gândit la această zi. A fost să fie o zi așa cum am visat-o”, a mărturisit finanțatorul lui FC U Craiova 1948.

„Ne bucurăm 30-40 de minute și după trebuie să ne gândim că nu rezolvăm nimic dacă nu ai constanță și rezultate pozitive. Echipa este foarte bine pregătită, avem jucători de calitate pe care i-am observat încă de anul trecut. Cred foarte mult în potențialul echipei și cred că echipa asta poate mult mai mult”, a încheiat Adrian Mititelu.

  • 26 de ani are Juan Bauza
  • 5 goluri și 5 pase decisive a reușit argentinuanul în sezonul trecut la FC U Craiova
  • 350.000 este cota de piața a mijlocașului, conform transfermarkt
ADVERTISEMENT