Sport

Adrian Mititelu, intervenție furtunoasă în scandalul Robert Popa – Marcel Pușcaș: „Continuă să uimească cu declarații tâmpite!”

Adrian Mititelu a intervenit în scandalul dintre Robert Popa și Marcel Pușcaș de la FC U Craiova. Patronul din Bănie a avut o reacție foarte dură.
21.03.2024 | 23:29
Adrian Mititelu interventie furtunoasa in scandalul Robert Popa  Marcel Puscas Continua sa uimeasca cu declaratii tampite
Adrian Mititelu l-a pus la punct pe Robert Popa după ieșirea incredibilă la adresa lui Marcel Pușcaș. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Adrian Mititelu a intervenit în scandalul de proporții care a luat amploare în spațiul public după meciul României U20 cu Italia U20, scor 0-0 în cadrul Elite League U20. La finalul meciului, Robert Popa, portarul „tricolorilor” și al lui FC U Craiova, l-a atacat dur pe Marcel Pușcaș, președintele clubului „alb-albastru”.

Adrian Mititelu, intervenție furtunoasă în scandalul Robert Popa – Marcel Pușcaș: „Continuă să uimească cu declarații tâmpite!”

Robert Popa, portarul în vârstă de doar 21 de ani al lui FC U Craiova, l-a luat la țintă pe Marcel Pușcaș. Internaționalul de tineret l-a numit „bunicul figurant” pe oficialul din Bănie. Căpitanul naționalei României U20 a fost pus la punct de Adrian Mititelu.

ADVERTISEMENT

Patronul lui FC U Craiova a avut o reacție vehementă pe pagina personală de Facebook. Finanțatorul „alb-albaștrilor” a criticat declarațiile lansate în spațiul public de Robert Popa. „Nesimțire/Iresponsabilitate/Dezamăgire.

Robert Popa continuă să uimească! Nu cu prestațiile din meciurile Științei, ci cu declarații tâmpite!”, a scris Adrian Mititelu pe pagina personală de Facebook. Robert Popa a provocat momente tensionate la FC U Craiova și în sezonul precedent. Portarul nu s-a mai prezentat la antrenamentele echipei, deoarece ar fi fost amenințat de Adrian Mititelu Jr.

ADVERTISEMENT

Ce a declarat Robert Popa despre Marcel Pușcaș după România U20 – Italia U20 0-0

Robert Popa a fost integralist în remiza naționalei României U20 în fața Italiei U20, scor 0-0 la Târgoviște. Fără să dea nume, portarul lui FC U Craiova a pornit un atac fără precedent la adresa unei persoane din conducerea clubului. În cele din urmă, cel vizat a fost Marcel Pușcaș.

„E o responsabilitate mare această banderolă. Mă bucur că am ținut de ea. Poate această postură îmi dă mai multă încredere. Eu sunt bine la club, adică da… Am mai apărat 4 meciuri după 6 luni. E greu ca portar în acest ritm.

ADVERTISEMENT

Să vă dau un singur exemplu. La cealaltă echipă din oraș a venit Arlauskis. Nu mă compar eu cu el. El are experiență. Vreau să vedeți evoluțiile pe care le-a avut el după 6 luni de pauză. Apoi să vedeți și evoluțiile mele, ale unui copil. Eu zic că m-am descurcat bine până la urmă. 

E un figurant în conducere care se intitulează drept bunicul meu și dă în cap jucătorilor tineri. Spune ceva în față, apoi vine în presă și m-a scos pe mine țap ispășitor pentru meciul cu CSU. Vorbim de un meci frumos, s-a întâmplat ce s-a întâmplat.

ADVERTISEMENT

Baiaram și Mitriță au dat gol. Tot ei au rezolvat și meciul cu CFR. Eu sunt vinovat și pentru asta?! E greu ca un copil de 21 de ani să ajungă cineva în condițiile astea”, a declarat Robert Popa.

ADVERTISEMENT