Sport

Adrian Mititelu Jr. dezvăluie în premieră națională cifrele unui contract confidențial. Sume și prime fabuloase la FCU Craiova pentru Șumudică și staff-ul său

Revoltat de atacurile lui Șumudică, patronul echipei, Adrian Mititelu Jr., a luat o decizie fără precedent: a publicat pe Facebook toate sumele negociate cu Șumudică. Cifrele sunt incredibile chiar și pentru fotbalul românesc!
27.08.2023 | 22:26
Adrian Mititelu Jr dezvaluie in premiera nationala cifrele unui contract confidential Sume si prime fabuloase la FCU Craiova pentru Sumudica si stafful sau
Adrian Mititelu Jr. dezvăluie în premieră națională cifrele unui contract confidențial. Sume și prime fabuloase la FCU Craiova pentru Șumudică și staff-ul său. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Adrian Mititelu Jr. a făcut o dezvăluire bombă! Pe contul oficial de Facebook, fiul patronului de la FC U Craiova 1948 a publicat toate cifrele contractului oferit lui Marius Șumudică și staff-ului său. Mititelu Jr. îl contrazice astfel pe antrenor, care s-a declarat ofensat de ceea i-au pus oltenii pe masă.

Adrian Mititelu Jr. a făcut public super contractul propus lui Marius Șumudică

Din postarea lui Adrian Mititelu Jr. reiese cât se poate de clar că FC U Craiova 1948 a făcut tot posibilul pentru a îl instala pe banca tehnică pe tehnicianul în vârstă de 52 de ani. Sumele oferite de familia lui Mititelu lui Șumudică și staff-ului său sunt uluitoare, mult peste nivelul SuperLigii.

ADVERTISEMENT

„CONTRACTUL PROPUS ANTRENORULUI MARIUS ȘUMUDICĂ:

– 50.000 euro net primă de instalare (30.000 euro la semnare, 20.000 euro până la 01.01.2024)
– 15.000 euro net / lună
– 1000 euro net / victorie
– 1000 euro net / cazare lunară
– 25.000 euro net / dacă se califică în play-off
– 50.000 euro net / dacăse câștigă Cupa României
– 10.000 euro net / dacă joacă meciul de baraj Europa
– 20.000 euro net / dacă se califică în Europa
– clauză de reziliere unilaterală a contractului în valoare de 150.000 euro net.
– dacă până la data de 15 martie 2024 echipa nu se situează minim pe locul 8 sau la cel mult 3 puncte de locul 8, clubul poate denunța unilateral contractul cu plata salariilor la zi.
– dacă echipa se califică în play-off sau joacă meciul de baraj pentru Europa, contractul se prelungește de drept pentru încă un an de zile sub aceleași condiții.

STAFFUL LUI MARIUS ȘUMUDICĂ :

– antrenor secund – 4000 euro net / lună + prime
– antrenor secund II – 4000 euro net / lună + prime
– preparator fizic (cumnatul său) – 4000 euro net / lună + prime
– analist video (fiul său) – 3000 euro net / luna + prime.

ADVERTISEMENT

PE ACEST CONTRACT AM BĂTUT PALMA FIZIC CU MARIUS ȘUMUDICĂ ASEARĂ, URMÂND CĂ ÎN CURSUL ZILEI DE AZI SĂ SEMNĂM CONTRACTUL, AVOCATUL DUMNEALUI VRÂND SĂ MAI ADAUGE 2-3 CLAUZE CE ȚINEAU STRICT DE LEGALITATEA CONTRACTULUI.

ÎN TOTAL, MARIUS ȘUMUDICĂ + STAFFUL DUMNEALUI ÎNSUMAU PENTRU CLUB 350.000 EURO NET (fără taxe) + PRIME ÎN 10 LUNI DE ZILE
ACESTA ESTE CONTRACTUL PE CARE MARIUS ȘUMUDICĂ ‘L-AR FI ACCEPTAT LA ÎNCEPUTUL CARIEREI’.

ADVERTISEMENT

MAI MULTE DETALII O SĂ OFER MÂINE DIMINEAȚĂ ÎN EMISIUNEA FANATIK SUPERLIGA, a scris Adrian Mititelu Jr., pe Facebook.

Marius Șumudică: „Mi s-a oferit un contract pe care, în mod normal, l-aș fi acceptat doar dacă mă aflam la începuturile carierei de antrenor”

Dezvăluirea bombă făcută de Adrian Mititelu Jr. a venit ca urmare a declarației lui Marius Șumudică. După ce negocierile cu FC U Craiova 1948 au picat, antrenorul în vârstă de 52 de ani a explicat motivul pentru care a refuzat să semneze contractul.

ADVERTISEMENT

Conform declarațiilor oferite în exclusivitate pentru FANATIK, Șumudică a lăsat să se înțeleagă că oferta lui FC U Craiova 1948 a fost una modestă, pe care nu ar fi acceptat-o decât la începutul carierei de antrenor, lucru contrazis însă de postarea lui Mititelu Jr.

„Din respect pentru suporterii acestei echipe, vreau să aduc la cunoștința opiniei publice faptul că mi s-a oferit un contract pe care, în mod normal, l-aș fi acceptat doar dacă mă aflam la începuturile carierei de antrenor!

Pe de altă parte, nu am solicitat nici pe departe niște condiții în conformitate cu cartea mea de vizită, ci am fost mai mult decât decent cu privire la solicitările mele.

Nu vreau să intru în detaliile negocierilor, dar voi fi nevoit s-o fac în cazul în care aceste dezinformări vor continua să apară în presa de specialitate”, a spus Şumudică pentru FANATIK.

  • 350 de mii de euro net + prime ar fi încasat Marius Șumudică și staff-ul său în doar 10 luni la FC U Craiova
ADVERTISEMENT