Sport

Marius Şumudică dezvăluie de ce n-a semnat cu FC U Craiova. Ce le-a transmis fanilor

Marius Şumudică a vorbit pentru FANATIK despre motivele pentru care n-a semnat cu FC U Craiova. Antrenorul susţine că un astfel de contract ar fi semnat doar la începutul carierei.
27.08.2023 | 20:02
Marius Sumudica dezvaluie de ce na semnat cu FC U Craiova Ce lea transmis fanilor
Marius Şumudică dezvăluie de ce n-a semnat cu FC U Craiova. Ce le-a transmis fanilor. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Negocierile dintre FC U Craiova şi Marius Şumudică, respectiv Florin Prunea, au căzut. Astfel, oltenii s-au reorientat şi, din informaţiile FANATIK, au demarat discuţiile cu Dani Coman şi Marius Măldărăşanu. Pe listă este şi Dorinel Munteanu.

Marius Şumudică: “Mi s-a oferit un contract pe care, în mod normal, l-aș fi acceptat doar dacă mă aflam la începuturile carierei de antrenor”

Marius Şumudică a dezvăluit pentru FANATIK motivele pentru care nu a semnat cu FC U Craiova, precizând că un astfel de contract l-ar fi acceptat doar la începuturile carierei:

ADVERTISEMENT

“Pentru că am citit în ultimele ore o mulțime de neadevăruri, dezinformări cu privire la oferta primită de la clubul FC Universitatea Craiova 1948 și detaliile contractului pe care conducerea acestei grupări mi l-a oferit, aș vrea să fac câteva scurte precizări.

Din respect pentru suporterii acestei echipe, vreau să aduc la cunoștința opiniei publice faptul că mi s-a oferit un contract pe care, în mod normal, l-aș fi acceptat doar dacă mă aflam la începuturile carierei de antrenor!

ADVERTISEMENT

“Am fost mai mult decât decent cu privire la solicitările mele”

Pe de altă parte, nu am solicitat nici pe departe niște condiții în conformitate cu cartea mea de vizită, ci am fost mai mult decât decent cu privire la solicitările mele.

Nu vreau să intru în detaliile negocierilor, dar voi fi nevoit s-o fac în cazul în care aceste dezinformări vor continua să apară în presa de specialitate”, a spus Şumudică pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Adrian Mititelu Jr.: “Nu ne-am înţeles la clauzele contractuale. Îmi pare rău că nu am bătut palma”

Adrian Mititelu Jr. a anunţat pentru FANATIK că negocierile cu Florin Prunea şi Marius Şumudică au căzut din cauza clauzelor contractuale:

“Au picat discuţiile cu Şumudică şi cu Florin Prunea. Nu ne-am înţeles. Nici Şumudică, nici Prunea nu vin la Craiova. Ne vom orienta şi vom încerca să aducem un preşedinte şi un antrenor profesionişti cu care să facem treabă şi să urcăm cât mai sus în clasament şi să ne atingem obiectivele.

ADVERTISEMENT

Nu vreau să intru în amănunte, nu ne-am înţeles la clauzele contractuale. Îmi pare rău că nu am bătut palma, dar ce pot să vă spun 100% este că nici Florin Prunea, nici Marius Şumudică nu vor veni la Craiova”, a spus Mititelu Jr.

ADVERTISEMENT