Sport

Bombă: Șumudică semnează cu FCU Craiova! A doua lovitură dată de Mititelu jr! Exclusiv

Marius Șumudică va fi noul antrenor al FCU Craiova 1948. Semnează un contract valabil pe un an, cu posibilitate de prelungire pe încă unul.
26.08.2023 | 18:08
Bomba Sumudica semneaza cu FCU Craiova A doua lovitura data de Mititelu jr Exclusiv
Marius Șumudică, noul antrenor al lui FCU Craiova 1948. Semnează sâmbătă. Sursă foto: Sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Adrian Mititelu jr. s-a pus serios pe treabă la FCU Craiova 1948! După ce l-a convins pe Florin Prunea să accepte funcția de președinte, acum și-a asigurat și un antrenor de top. Marius Șumudică semnează, conform informațiilor FANATIK!

Adrian Mititelu jr, încă o lovitură de imagine! Marius Șumudică, antrenor la FCU Craiova 1948

Marius Șumudică a fost convins să revină în fotbalul românesc și o va prelua pe FCU Craiova 1948, unde va face echipă cu Florin Prunea, și el numit tot sâmbătă, așa cum a anunțat FANATIK în exclusivitate.

ADVERTISEMENT

De altfel, din infomrațiile FANATIK, chiar Șumudică a fost cel care l-a propus pe Prunea la FCU Craiova 1948. Ba chiar a condiționat venirea sa de aducerea fostului dinamovist.

Marius Șumudică va avea un contract cu adevărat stelar, de top pentru nivelul din SuperLiga. Fostul campion cu Astra Giurgiu va încasa 35.000 de euro lunar, conform informațiilor FANATIK. Digi Sport a scris în premieră despre negocierile avansate dintre Șumudică și FCU Craiova.

ADVERTISEMENT

Marius Șumudică a fost anul trecut în Arabia Saudită, la Al Raed. Are titlul de campion cu Astra Giurgiu

Marius Șumudică va avea o misiune complicată la FCU Craiova, unde are obiectiv clar calificarea în play-off. Asta deși oltenii au un start de coșmar în SuperLiga, doar 6 puncte din primele 7 partide disputate.

Marius Șumudică negociază de câteva zile cu FCU Craiova 1948 și în cele din urmă și-a dat acordul să meargă în Bănie. A fost convins de Adrian Mititleu jr, mai ales după ce Florin Prunea s-a alăturat și el proiectului.

ADVERTISEMENT

“M-am înțeles cu cei de acolo. Ca să fiu sincer, sunt deja câteva zile de când mi-am dat acordul de principiu. Mă bucur că vine și Florin Prunea președinte, eu unul am fost încântat de această decizie. Acum purtăm ultimele discuții și, cel mai probabil, voi semna”, a spus Marius Șumudică pentru ProSport.

În sezonul precedent, Marius Șumudică a pregătit-o pe Al Raed, în Arabia Saudită. Dar și-a exprimat de mai multe ori dorința de a reveni în România pentru a se lupta pentru trofee. Așa cum a reușit la Astra Giurgiu.

ADVERTISEMENT

Marius Șumudică, debut infernal la FCU Craiova. Va înfrunta Farul lui Gheorghe Hagi!

Marius Șumudică nu are prea mult timp de adaptare la FCU Craiova și va trebui să înceapă repede să adune puncte pentru a duce echipa în obiectiv. Iar misiunea va fi foarte complicată, mai ales dacă ținem cont că Șumi îl va înfrunta chiar pe Gheorghe Hagi la debut.

FCU Craiova 1948 – Farul Constanța se joacă duminică, 3 septembrie, de la ora 21:30, pe stadionul “Ion Oblemenco”. Farul are și ea un start de sezon modest, tot cu șase puncte, obținute în cinci meciuri.

ADVERTISEMENT