Sport

FC U Craiova și-a limitat comentariile pe social media de teama suporterilor. Fanii nu s-au lăsat: „Să vă fie rușine!”

Fanii olteni au fost nervoși la finalul partidei dintre FC U Craiova 1948 și Academica Clinceni, iar pe conturile de social media s-a restricționat accesul la secțiunea de comentarii.
10.12.2021 | 20:45
FC U Craiova sia limitat comentariile pe social media de teama suporterilor Fanii nu sau lasat Sa va fie rusine
ADVERTISEMENT

Dezamăgirea a fost cu atât mai mare cu cât oltenii au pierdut pe teren propriu în fața ultimei clasate din Casa Pariurilor Liga 1, care în urma victoriei a depășit-o pe Dinamo în clasament.

Suporterii nu s-au lăsat mai prejos și au reușit să lase comentarii la conferința de presă transmisă live pe pagina de Facebook a echipei.

ADVERTISEMENT

FC U Craiova și-a limitat comentariile pe social media de teama suporterilor, dar fanii nu s-au lăsat

Fanii lui FC U Craiova au fost dezamăgiți crunt după o nouă înfrângere a echipei în campionat, de această dată împotriva Academicii Clinceni, chiar pe teren propriu.

Suporterii prezenți pe stadion i-au huiduit și fluierat pe jucători, protestând încă din debutul confruntării la adresa conducerii, pe care o consideră vinovată pentru situația din clasament.

ADVERTISEMENT

Oltenii și-au restricționat secțiunea de comentarii de teama fanilor, însă aceștia au găsit o modalitate în care să își exprime nemulțumirea față de situația creată la clubul pe care îl susțin cu ardoare.

Dacă la postarea simplă cu rezultatul final al meciului, fanii nu au avut acces, aceștia au intrat în număr mare pe live-ul de la conferința de presă susținută de Eugen Trică, transmisă și pe pagina de Facebook a echipei din Bănie.

ADVERTISEMENT

„Să vă fie rușine!”, a fost un prim comentariu scris de un suporter, la numai 52 de secunde de la startul live-ului pe Facebook, comentariu care a primit aprecieri și din partea altor fani.

Captură de ecran de pe pagina de Facebook a lui FC U Craiova 1948
Captură de ecran de pe pagina de Facebook a lui FC U Craiova 1948
Captură de ecran de pe pagina de Facebook a lui FC U Craiova 1948
Captură de ecran de pe pagina de Facebook a lui FC U Craiova 1948

 

FC U Craiova a șters comentariile și de pe live, însă fanii și-au continuat protestul

La scurt timp după ce s-a postat întreaga conferință de presă, FC U Craiova a șters și comentariile lăsate de suporteri pe live, însă aceștia au găsit o nouă modalitate de a-și exprima nemulțumirile în mediul virtual.

ADVERTISEMENT

Astfel, suporterii au scris comentarii și pe pagina de Facebook a galeriei „Peluza Sud Craiova”, la ultima postare, cea înainte de partida cu Academica Clinceni.

„Intrati peste ei si dati cu parul ! INADMISIBIL!”, a fost o reacție dură a unui suporter după înfrângerea cu Academica Clinceni.

Interesant este faptul că fanii nu concepeau ca echipa lor să nu îi învingă pe ilfoveni, un alt suporter postând un mesaj cu 24 de ore înaintea meciului:

„Mâine, dacă o să-i batem pe ăia, că mă gandesc că măcar pe ăia îi putem bate și noi, o să sară toți ultrașii de tastatură cu gura:

’Păi,vezi că trebuia să fiți în tribune, că echipa de-aia a mers prost, ca nu avea galeria în spate…”.

În urma înfrângerii, FC U Craiova rămâne pe locul 14, cu 15 puncte acumulate în 19 etape, rezultat mult sub așteptările fanilor și a conducerii.

ADVERTISEMENT