Sport

Adrian Mititelu jr., mesaj pentru Costantino după FC U Craiova – CFR Cluj 1-3. Ce titular ar vrea scos din echipă

Adrian Mititelu Jr. nu s-a abținut și a postat un mesaj pentru Giovanni Costantino după înfrângerea celor de la FC U Craiova, scor 1-3 cu CFR Cluj.
18.02.2024 | 10:39
Adrian Mititelu jr mesaj pentru Costantino dupa FC U Craiova  CFR Cluj 13 Ce titular ar vrea scos din echipa
Adrian Mititelu Jr. i-a adresat un mesaj cu subînțeles lui Giovanni Costantino după FC U Craiova - CFR Cluj 1-3. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

FC U Craiova a pierdut meciul de pe teren propriu cu CFR Cluj, scor 1-3, în etapa a 26-a din SuperLiga. Oltenii au avut o evoluție sub așteptări, astfel, șansele pentru accederea în play-off au devenit extrem de mici. Adrian Mititelu Jr. i-a adresat un mesaj antrenorului Giovanni Costantino la finalul derby-ului din Bănie.

Adrian Mititelu jr., mesaj pentru Costantino după FC U Craiova – CFR Cluj 1-3. Ce titular ar vrea scos din echipă

Scorul a fost deschis de El Kaddouri în minutul 13. Starul lui CFR Cluj a profitat de o gafă a portarului Ionuț Gurău și a înscris primul gol în SuperLiga. Baeten a egalat înainte de pauză printr-o nouă execuție spectaculoasă.

ADVERTISEMENT

Totuși, CFR Cluj a intrat în avantaj la cabine după golul reușit de atacantul Daniel Bîrligea. Scorul final a fost stabilit de Karlo Muhar în prelungirile partidei. Adrian Mititelu Jr. nu a trecut cu vederea greșeala lui Ionuț Gurău.

După fluierul de final al partidei, fiul lui Adrian Mititelu a postat un mesaj acid pe rețelele de socializare. Adrian Mititelu Jr. a avut un mesaj pentru Giovanni Costantino și în același timp l-a cerut afară din echipă pe portarul de 24 de ani.

ADVERTISEMENT

„Să își aducă aminte cineva că în lot mai sunt și Mogoșanu și Popa!”, a scris Adrian Mititelu Jr. pe pagina personală de Facebook. Sorin Mogoșanu și Robert Popa sunt portarii de rezervă de la FC U Craiova. Există posibilitatea ca în etapa următoare, Gurău să iasă dintre buturile oltenilor.

Florin Costea a urmărit FC U Craiova – CFR Cluj alături de Adrian Mititelu

Florin Costea a urmărit din tribune duelul dintre FC U Craiova și CFR Cluj, încheiat cu victoria clară a ardelenilor. Fostul atacant de la CFR Cluj, Steaua București sau Universitatea Craiova a stat la lojă alături de Adrian Mititelu.

ADVERTISEMENT
Florin Costea
Florin Costea a stat în lojă alături de Adrian Mititelu la FC U Craiova – CFR Cluj 1-3. Foto: captură Digi Sport.

După duelul cu CFR Cluj, oltenii au înregistrat o pierdere importantă. Juan Bauza, cel mai valoros jucător al oltenilor, va fi suspendat pentru etapa viitoare pentru cumul de cartonașe galbene. „Decarul” a fost sancționat, deși nu a prins minute contra fostei campioane a României.

În urma unei accidentări ușoare, antrenorul Giovanni Costantino nu a riscat și l-a lăsat pe banca de rezerve pe toată durata partidei pe Juan Bauza. În minutul 90+3, argentinianul a primit cartonașul galben pentru proteste din partea lui Marian Barbu.

ADVERTISEMENT

Astfel, mijlocașul de profil ofensiv nu va putea juca în etapa următoare cu Hermannstadt, în deplasare. În actuala stagiune, Juan Bauza a marcat 5 goluri și a oferit 5 pase decisive în 17 meciuri pentru FC U Craiova în SuperLiga.

ADVERTISEMENT