Sport

William Baeten, gol spectaculos în FC U Craiova – CFR Cluj. A înscris din voleu din afara careului. Video

William Baeten a marcat un gol spectaculos în duelul dintre FC U Craiova și CFR Cluj, în etapa 26 a SuperLigii României.
17.02.2024 | 22:41
William Baeten gol spectaculos in FC U Craiova  CFR Cluj A inscris din voleu din afara careului Video
William Baeten a marcat un gol spectaculos în duelul dintre FC U Craiova și CFR Cluj. foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

FC U Craiova o întâlnește pe CFR Cluj, în runda cu numărul 26 a SuperLigii. Meciul din Bănie a fost precedat de un moment de reculegere în memoria memoria politicianul rus de opoziție, Aleksei Navalnîi.

William Baeten, gol din afara careului în FC U Craiova – CFR Cluj

În minutul 40 al meciului, Achim a trimis o minge lungă la marginea careului ardelenilor pentru Blănuță, dar Boben a reușit să respingă balonul.

ADVERTISEMENT

Acesta a ajuns la Baeten, iar jucătorul lui FC U Craiova a șutat direct cu piciorul stâng, fără preluare. Mingea s-a dus în plasa porții apărate de Sava, portarul lui CFR având o reacție întârziată.

Vezi aici reușita lui Baeten

Moment de reculegere înaintea partidei FC U Craiova – CFR Cluj

Înaintea fluierului de start al partidei dintre FC U Craiova și CFR Cluj, fotbaliștii ambelor echipe au suținut un moment de reculegere la mijlocul suprafeței de joc, în memoria politicianul rus de opoziție, Aleksei Navalnîi.

ADVERTISEMENT

Cea mai înverșunată voce care s-a opus regimului lui Vladimir Putin a murit vineri, 16 februarie, în închisoare, la vârsta de 47 de ani.

Chiar dacă regulamentul spune că ”promovarea la staţia de amplificare sau prin alte mijloace a unor mesaje politice sau desfăşurarea altor acţiuni politice în incinta sau în imediata vecinătate a stadionului este strict interzisă, înainte, în timpul sau după joc”, Liga Profesionistă de Fotbal nu s-a opus momentului de reculegere.

ADVERTISEMENT

Justin Ștefan, secretarul general al LPF, în exclusivitate pentru FANATIK despre inițiativa oltenilor: ”În calitate de club organizator, FC U Craiova a dorit să facă acest lucru. Ne-au informat telefonic și nu au existat argumente care să determine o opoziție din partea noastră”.

Delegare ciudată la FC U Craiova – CFR Cluj: arbitrul amenințat, înjurat și scuipat de Adrian Mititelu Jr.

Arbitrul Marian Barbu din Făgăraș este la centru în partida FC U Craiova – CFR Cluj din etapa a 26-a din Superliga. Brigada de arbitri e completată de Mihai Marica și Stelian Slabu la cele două tușe, iar Adrian Cojocaru este la VAR.

ADVERTISEMENT

Delegarea este una controversată, având în vedere că ”centralul” Barbu a fost implicat într-un scandal cu Adrian Mititelu Jr. în octombrie 2023, la partida dintre FC U Craiova și UTA Arad, scor 2-3.

La pauza acelei înfruntări, Adrian Mititelu Jr. l-a scuipat și amenințat pe Marian Barbu, iar acesta a scris cele întâmplate în raportul de joc.

ADVERTISEMENT