Sport

Adrian Mititelu, mesaj către fanii FC U Craiova prin intermediul Fanatik: “Vom deveni o forţă în România!”

Adrian Mititelu a transmis un mesaj de forţă către fanii FC U Craiova, prin intermediul paginii FANATIK. Patronul oltenilor promite că echipa sa va deveni în scurt timp una de top în România.
27.08.2023 | 18:33
Adrian Mititelu mesaj catre fanii FC U Craiova prin intermediul Fanatik Vom deveni o forta in Romania
Adrian Mititelu, la o conferinţă de presă. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Fierbe Craiova! După ce au căzut negocierile cu Florin Prunea şi Marius Şumudică, Adrian Mititelu Jr. a demarat negocierile cu Dani Coman şi Marius Măldărăşanu, fiind motivat să numească o conducere profesionistă la cârma clubului.

Adrian Mititelu, mesaj pentru fani: “FC U, este deja un club puternic! Într-un an, doi, VA DEVENI O FORŢĂ ÎN ROMÂNIA!”

Adrian Mititelu a declarat după meciul cu Rapid că va face un pas în spate, dar a ţinut să le transmită un mesaj de forţă fanilor de la FC U Craiova, distribuind pe pagina personală de Facebook site-ul FANATIK, site-ul exclusivităţilor din sport:

ADVERTISEMENT

“FC U, este deja un club puternic! Într-un an, doi, VA DEVENI O FORŢĂ ÎN ROMÂNIA! Noi facem fotbal cu dragoste şi pasiune!”, este mesajul lui Adrian Mititelu pe pagina personală de Facebook.

Adrian Mititelu Jr. a explicat de ce au picat negocierile cu Prunea şi Şumudică

Pe site-ul nostru aţi putut citi cele mai noi exclusivităţi de la Craiova. Adrian Mititelu Jr. a explicat motivele pentru care au căzut negocierile cu Florin Prunea şi Marius Şumudică:

ADVERTISEMENT

“Au picat discuţiile cu Şumudică şi cu Florin Prunea. Nu ne-am înţeles. Nici Şumudică, nici Prunea nu vin la Craiova. Ne vom orienta şi vom încerca să aducem un preşedinte şi un antrenor profesionişti cu care să facem treabă şi să urcăm cât mai sus în clasament şi să ne atingem obiectivele.

Nu vreau să intru în amănunte, nu ne-am înţeles la clauzele contractuale. Îmi pare rău că nu am bătut palma, dar ce pot să vă spun 100% este că nici Florin Prunea, nici Marius Şumudică nu vor veni la Craiova”, a spus Adrian Mititelu Jr. pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Tot pe site-ul nostru aţi aflat care sunt noile ţinte ale lui Adrian Mititelu Jr. pentru postul de preşedinte şi antrenor la FC U Craiova 1948. În cărţi sunt Dani Coman pentru postul de preşedinte, respectiv Marius Măldărăşanu sau Dorinel Munteanu pentru postul de antrenor.

Adrian Mititelu: “Am făcut lucruri bune, dar e momentul să dau clubul pe mâna unora care se pricep mai bine la fotbal”

Adrian Mititelu a anunţat la finalul meciului dintre FC U Craiova şi Rapid, scor 3-5, că va face un pas în spate din viaţa publică şi va lăsa profesioniştii să se ocupe de echipă şi să ia deciziile:

ADVERTISEMENT

“Mi s-a făcut un mare bine în această seară. A fost ultima zi în care m-am implicat în fotbal ca manager. Am 40 de milioane de euro cheltuite, Tribuna 2 m-a înjurat la unison cu cei de la Rapid. Pe rapidiști îi înțeleg, dar pe cei din Craiova nu.

Nu ei sunt motivul, dar a sosit momentul să mă retrag din această activitate. Am făcut lucruri bune, dar e momentul să dau clubul pe mâna unora care se pricep mai bine la fotbal”.

ADVERTISEMENT