Sport

Adrian Mititelu Jr., anunţ pentru Fanatik: “Nu ne-am înţeles nici cu Şumudică, nici cu Prunea! Discuţiile au picat definitiv”. Exclusiv

Adrian Mititelu Jr. a anunţat pentru FANATIK că nici Şumudică, nici Prunea nu mai vin la FC U Craiova. Noul şef al echipei din Bănie susţine că discuţiile au fost sistate definitiv.
27.08.2023 | 14:28
Adrian Mititelu Jr anunt pentru Fanatik Nu neam inteles nici cu Sumudica nici cu Prunea Discutiile au picat definitiv Exclusiv
Adrian Mititelu Jr. a răbufnit după deciziile lui Kovacs din Poli Iași - FC U Craiova.
ADVERTISEMENT

Florin Prunea şi Marius Şumudică şi-au dat acordul în cursul zilei de sâmbătă să meargă la FC U Craiova, acolo unde ar fi trebuit să ocupe posturile de preşedinte, respectiv antrenor. Chiar dacă au rămas de parafat doar actele, situaţia s-a schimbat la 180 de grade peste noapte.

Adrian Mititelu Jr., anunţ pentru Fanatik: “Nu ne-am înţeles nici cu Şumudică, nici cu Prunea!”

Adrian Mititelu Jr., noul şef al celor de la FC U Craiova, a declarat pentru FANATIK că discuţiile cu Şumudică şi Prunea au fost sistate definitiv şi cei doi nu vor mai veni la FC U Craiova, fiind diferenţe în ceea ce priveşte clauzele:

ADVERTISEMENT

“Au picat discuţiile cu Şumudică şi cu Florin Prunea. Nu ne-am înţeles. Nici Şumudică, nici Prunea nu vin la Craiova. Ne vom orienta şi vom încerca să aducem un preşedinte şi un antrenor profesionişti cu care să facem treabă şi să urcăm cât mai sus în clasament şi să ne atingem obiectivele.

Nu vreau să intru în amănunte, nu ne-am înţeles la clauzele contractuale. Îmi pare rău că nu am bătut palma, dar ce pot să vă spun 100% este că nici Florin Prunea, nici Marius Şumudică nu vor veni la Craiova.

ADVERTISEMENT

“Vom aduce şi jucători, nu numai antrenor şi preşedinte”

Discuţiile sunt sistate definitiv. Le mulţumesc mult pentru disponibilitate, dar din păcate se mai întâmplă. Vom aduce şi jucători, nu numai antrenor şi preşedinte.

O să facem o echipă puternică, avem şi acum o astfel de echipă, dar vom încerca să aducem ordine şi disciplină, astfel încât această echipă frumoasă să îşi atingă obiectivele”, a spus Adrian Mititelu Jr. pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

De ce au căzut negocierile cu Şumudică?

Din informaţiile noastre, discuţiile cu Marius Şumudică au picat deoarece antrenorul cerea o clauză de reziliere dublă din partea clubului FC U Craiova, faţă de cât trebuia să plătească el dacă ar fi reziliat unilateral.

Un alt motiv îl reprezintă prima de instalare. Marius Şumudică a cerut ca suma să fie plătită în două tranşe, dar oltenii voiau să o plătească în mai multe. Astfel, negocierile dintre cele două părţi au ajuns în impas.

ADVERTISEMENT

Adrian Mititelu a declarat la finalul meciului dintre FC U Craiova şi Rapid că va face un pas în spate şi îl va lăsa pe fiul său, Adrian Mititelu Jr. să managerieze clubul, promiţând că va aduce un preşedinte şi un antrenor de valoare la echipă.

  • 52 de ani are Marius Şumudică
  • 2021 este anul în care Şumi a antrenat ultima dată în SuperLiga, la CFR Cluj
ADVERTISEMENT