Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Adrian Mititelu nu mai poate fi oprit. „Ați greșit! Suntem cea mai bună echipă din România. Cred că și Rotaru ar recunoaște asta” Video exclusiv

Adrian Mititelu este euforic după ce FCU Craiova 1948 a bătut Rapidul în Giulești. Și-a exprimat planurile mărețe la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.
16.02.2023 | 10:51
Adrian Mititelu nu mai poate fi oprit Ati gresit Suntem cea mai buna echipa din Romania Cred ca si Rotaru ar recunoaste asta Video exclusiv
Adrian Mititelu nu mai poate fi oprit. „Ați greșit! Suntem cea mai bună echipă din România. Cred că și Rotaru ar recunoaște” Ce transferuri mai urmează. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

FCU Craiova 1948 este una dintre performerele etapei 25 din SuperLiga, după ce a devenit prima echipă care se impune pe Giulești în acest campionat. A fost 2-1 pentru echipa pregătită de Nicolo Napoli, prin golurile marcate de vedetele oltenilor, Bauza și Bahassa. În mare revenire de formă, formația lui Adrian Mititelu are toate motivele să spere la un loc în play-off în acest sezon.

Adrian Mititelu, încântat de ultimele prestații reușite de FCU Craiova 1948: “Și Rotaru va recunoaște că echipa noastră este mai bună”

Adrian Mititelu a ținut să precizeze la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI că echipa sa nu este doar o echipă frumoasă a campionatului. Ci chiar cea mai bună din SuperLiga la acest moment. Inclusiv rivalul Mihai Rotaru ar recunoaște asta, s-a amuzat Mititelu. FCU are maximum de puncte din ultimele două jocuri, cu U Cluj și Rapid, golaveraj 7-1 în acest interval.

ADVERTISEMENT

“Ați greșit, nu suntem doar o echipă frumoasă. Suntem cea mai bună echipă din România. Părerea mea că și Rotaru va recunoaște că echipa noastră e mai bună. Cel mai bun lot nu cred, dar e echipa care are jucătorii cu calități tehnico-tactice cei mai în formă din SuperLiga. Avem jucători care au niște calități foarte mari pentru nivelul din fotbalul românesc.

Și cred că sunt și în formă și vârsta îi ajută și experiența și pregătirea și habitatul de la Craiova. Nu e întâmplător ce se întâmplă cu jucătorii care vin la noi. Avem și noi profesioniști foarte buni, antrenori foarte buni, preparatori foarte buni”, a spus Adrian Mititelu la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

Adrian Mititelu îl laudă pe preparatorul fizic de la FCU Craiova 1948: “E adeptul aceluiași stil de pregătire ca Neubert”

Adrian Mititelu este mulțumit de toată lumea de la echipă, dar l-a evidențiat pe preparatorul fizic al echipei pentru rezultatele excelente obținute de FCU Craiova 1948 în ultima perioadă. “Dan Vasilică este preparatorul fizic de la noi, este un băiat extraordinar de bine pregătit. E tot adeptul aceluiași stil de pregătire ca și Neubert. Dar eu cred că la ora asta este printre primii 2-3 din România. Dacă nu o fi chiar primul.

Este unul dintre secretele formei în care e echipa, muncește foarte mult și este foarte conștiincios. Tot timpul inovează, citește, este obsedat de a progresa în acest domeniu. Și are și terenuri foarte bune la dispoziție. Toate celelalte condiții. Să nu credeți că jocul echipei este întâmplător. Ca și joc am merita să fim între primele 4″, a mai spus Mititelu la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

FCU Craiova rămâne activă pe finalul perioadei de transferuri, atât la capitolul plecări, cât și la sosiri. Sunt discuții pentru Asamoah și Sidibe, care au oferte din est, în vreme ce Adrian Mititelu vrea neapărat un fundaș central la echipă. Este mulțumit de variantele pe care le are pe acest post, dar spune că se teme de eventuale accidentări.

VEZI VIDEO MAI JOS

Adrian Mititelu, detalii despre activitatea FCU Craiova în ultima zi de mercato. Ce planuri are patronul oltenilor: “Vine un fundaș central latin de origine”

“Bahassa are o anumită calitate, are și viteză. Dar Bauza este altfel, e decar. O să îl vedeți din ce în ce mai bine. Este exclus să îl vindem, nu mai există nicio discuție cu nimeni în acest moment. Așteptăm din est, s-ar putea, au fost niște discuții pentru Asamoah și pentru Sidibe.

ADVERTISEMENT

Suntem în discuții pentru un fundaș central, dar probabil că săptămâna cealaltă vom finaliza. Este latin de origine sută la sută, este din Europa. Cu siguranță aducem fundaș central, problema e că nu avem loc pe listă. Dar îl aducem pentru că nu se știe. S-ar putea să avem niște meciuri foarte importante pe final de sezon. Că așa noi avem trei fundași centrali foarte buni.

Perechea noastră de fundași centrali, printre primele 3 din România de departe. Și Huygebaert poarte juca fundaș central un meci, două. Dar poate că e un meci atât de important că lipsa unui fundaș central foarte bun poate fi decisivă. Orice fundaș aduci are nevoie de acomodare câteva luni în România”, a mai spus Adrian Mititelu la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Nu uitați că aveți exclusivități marca Fanatik SuperLiga în fiecare luni, marți și vineri, începând de la ora 10:30. Ne puteți urmări pe FANATIK.RO la canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial la contul FANATIK de pe Tik-Tok, dar și pe pe contul de Twitch FANATIK.

ADVERTISEMENT