Sport

O primă cale spre împăcare? Peluza Sud 1997 nu l-a înjurat pe Mititelu și a cântat cu jucătorii lui FC U Craiova 1948 după victoria cu Rapid. Video

Jucătorii lui FC U Craiova 1948 au cântat alături de Peluza Sud 1997 la finalul partidei câștigate de olteni, scor 2-1 cu Rapid. Ultrașii nu l-au înjurat pe Adrian Mititelu.
10.02.2023 | 22:55
Jucătorii lui FC U Craiova 1948 au cântat alături de Peluza Sud după victoria cu Rapid. Sursă foto: Fanatik.
ADVERTISEMENT

Victoria lui FC U Craiova 1948 împotriva Rapidului a adus liniștea în tabăra echipei finanțate de Adrian Mititelu. Jucătorii lui Nicolo Napoli s-au impus cu 2-1 în Giulești, iar la finalul partidei au mers în fața propriilor suporteri și au celebrat victoria.

Peluza Sud 1997 a sărbătorit victoria Rapidului cu jucătorii lui FC U Craiova 1948. Ultrașii nu l-au înjurat pe Adrian Mititelu

Adrian Mititelu amenința la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI că va părăsi stadionul dacă va fi înjurat de ultrașii echipei pe care o finanțează. În cele din urmă, finanțatorul oltenilor nu a fost nevoit să recurgă la acest gest, mai mult decât atât, Peluza Sud 1997 a cântat alături de jucători la finalul partidei cu Rapid.

ADVERTISEMENT

În ultimul meci de pe teren propriu, FC U Craiova 1948 a câștigat detașat, scor 5-0 cu ”U” Cluj, însă în fața tribunelor goale. Adrian Mititelu a decis să închidă porțile stadionului „Ion Oblemenco” din cauza scandalului de rasism și xenofobie de la Sepsi – FC U Craiova 1948, meci întrerupt în minutul 26 de Andrei Chivulete.

Echipa lui Nicolo Napoli a reușit să se impună cu Rapid după golurile marcate de Bauza în primul minut și reușita lui Bahassa din minutul 57. Pentru Rapid a punctat Paul Iacob în minutul 87, însă a fost prea târziu ca rapidiștii să evite prima înfrângere a sezonului pe teren propriu în SuperLiga.

ADVERTISEMENT

FC U Craiova 1948, în pole-position pentru un loc de play-off

Împotriva Rapidului, FC U Craiova 1948 a câștigat al doilea meci al anului după victoria entuziasmantă din meciul cu ”U” Cluj și a luat o inițiativă serioasă pentru a prinde un loc de play-off. Oltenii așteaptă cu sufletul la gură decizia Comisiilor FRF cu privire la scandalul de rasism și xenofobie de la Sepsi care a fost amânată până miercuri, 15 februarie.

Datorită victoriei cu Rapid, FC U Craiova 1948 a urcat pe locul 7 în clasament, cu 30 de puncte în 24 de partide. Echipa antrenată de Nicolo Napoli se află la egalitate cu FC Botoșani și Petrolul Ploiești, însă oltenii pot lua un avantaj dacă decizia de la FRF le va fi favorabilă.

ADVERTISEMENT

Adrian Mititelu anunțase că pleacă de pe stadion dacă va fi înjurat

La ediția de luni a emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, Adrian Mititelu a amenințat că va părăsi terenul dacă va fi înjurat la meciul Rapid – FC U Craiova 1948.

„Știți cum este, dacă îi lasă pe acolo cu fel de fel de bannere împotriva mea și a familiei mele, eu nu voi începe meciul. Voi părăsi meciul. Ce ție nu îți place, altuia nu-i face. Ce se gândesc ei (n.r. – Rapid), hai să îi lăsam să facă atmosferă împotriva Craiovei. Deci, dacă apar bannere, jucătorii se vor opri și vor părăsi terenul cu orice consecințe. Să joace Angelescu și cu Șucu și cu cei de la Rapid să joace ei un amical.

ADVERTISEMENT

Numai ungurii se simt discriminați? Eu nu mă simt discriminat, jignit, mi-am băgat viața în fotbal și să vină unii să mă înjure? Jucătorii vor părăsi imediat terenul. Știți că sunt căpos. Napoli are ordin și Săceanu la fel. Eu nu mă refer la rapidiști, e dreptul lor să mă înjure, dar dacă mă înjură cei de la Craiova, Robert Săceanu (n.r. – team mangerul echipei) are ordin să scoată echipa de pe teren.

Nu mă interesează consecințele. Am mândrie și orgoliu. Eu nu mai pot. Am pus stop. Iar atunci, dacă se va întâmpla asta, își va asuma, moral cel puțin, Angelescu chestia asta.

El dacă face chestii d-astea să vedem când vine Rapid la Craiova dacă mai intră vreun rapidist la meci. El nu trebuie să se bage pentru că aici se încearcă subminarea clubului, iar el le dă apă la moară”, declara Adrian Mititelu, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT