Sport

Adrian Mititelu, vizită în vestiarul lui FC U Craiova după 2-3 cu UTA Arad: „De mult nu am mai văzut asta”

Adrian Mititelu a mers în vestiarul lui FC U Craiova după înfrângerea cu UTA Arad, scor 2-3, în etapa a 29-a din SuperLiga.
02.03.2024 | 18:24
Adrian Mititelu vizita in vestiarul lui FC U Craiova dupa 23 cu UTA Arad De mult nu am mai vazut asta
Adrian Mititelu a mers în vestiarul lui FC U Craiova după 2-3 cu UTA Arad. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Adrian Mititelu a mers în vestiarul lui FC U Craiova după o nouă înfrângere în SuperLiga. Oltenii au pierdut pe terenul lui UTA Arad, scor 2-3, în etapa a 29-a din SuperLiga. Echipa lui Adrian Mititelu are un bilanț dezastruos în 2024: 6 înfrângeri, o remiză și o victorie.

Adrian Mititelu, vizită în vestiarul lui FC U Craiova după 2-3 cu UTA Arad: „De mult nu am mai văzut asta”

FC U Craiova traversează o perioadă extrem de modestă. Clubul „alb-albastru”, rămas fără antrenor după demiterea lui Giovanni Costantino, a pierdut la Arad după ce a revenit de două ori. Trupa lui Mircea Rednic a marcat în minutul 63 din penalty prin Fabry, iar oltenii nu au mai avut forța să revină.

ADVERTISEMENT

Valentin David, antrenorul interimar și antrenor cu portari la FC U Craiova, a dezvăluit că Adrian Mititelu a fost în vestiar și le-a vorbit jucătorilor. „Să știți că venirea unui patron în vestiar nu a ucis pe nimeni.

Din contră, vine și motivează. De mult nu am mai văzut un asemenea patron, care a băgat bani în fotbal, care să vină în vestiar și să le vorbească jucătorilor plăcut urechii”, a declarat Valentin David.

ADVERTISEMENT

Valentin David, cauzele seriei negative pe care o înregistrează FC U Craiova: „Avem 80% din lot format din jucători ofensivi”

FC U Craiova are a doua cea mai slabă apărare din SuperLiga (48 de goluri primite) după „lanterna roșie” FC Botoșani (51 de goluri primite). Valentin David este de părere că echipa are nevoie de mai mult altruism.

Totodată, antrenorul interimar al lui FC U Craiova este convins că echipa sa tratează meciurile într-un mod prea ofensiv și oferă spații generoase adversarelor. „Suntem triști. Am făcut niște greșeli individuale. Dar asta înseamnă lipsa de jocuri, lipsa de experiență. Și ne-a lipsit ceva, poate altruismul.

ADVERTISEMENT

Asta ne întristează puțin. Ceva nu s-a legat în repriza a doua, deși în prima repriză am jucat foarte bine. Noi avem 80% din lot format din jucători ofensivi. Și asta se vede. Dăm multe goluri, dar și luăm.

„Din dragul de a marca, lăsăm spații în defensivă”

Avem multe goluri luate pe contraatac. Din dragul de a marca, lăsăm spații în defensivă. Asta înseamnă să ai fotbaliști în lot. Dar omitem faza defensivă și s-a văzut și azi. Nu e ușor să joci când ai un Bauza în teren, restul trebuie să fie ca furnicile.

ADVERTISEMENT

Am avut o echipă ofensivă, frumoasă, dar punctele au rămas la UTA. Prima repriză a fost senzațională, plăcută ochiului. Din păcate, am greșit din cauza lipsei de experiență, așa a venit acel penalty”, au fost cuvintele lui Valentin David.

În ultima etapă a sezonului regulat, FC U Craiova o întâlnește pe rivala din oraș Universitatea Craiova. Trupa lui Adrian Mititelu ocupă locul 13 în clasament, primul care duce la baraj, cu 31 de puncte în 29 de meciuri.

ADVERTISEMENT