Sport

Giovanni Costantino a fost demis de la FC U Craiova! Anunțul lui Adrian Mititelu: „Mi-am pierdut răbdarea!”

Giovanni Costantino a fost demis de la FC U Craiova. Adrian Mititelu a făcut anunțul după remiza de pe teren propriu cu Poli Iași, scor 1-1.
27.02.2024 | 19:08
Giovanni Costantino a fost demis de la FC U Craiova Anuntul lui Adrian Mititelu Miam pierdut rabdarea
Adrian Mititelu l-a demis pe Giovanni Costantino de la FC U Craiova.
ADVERTISEMENT

Giovanni Costantino a fost demis de la FC U Craiova de către Adrian Mititelu. Anunțul a fost făcut chiar de patronul din Bănie după remiza de pe teren propriu cu Poli Iași, scor 1-1, în etapa a 28-a din SuperLiga. Oltenii au o singură victorie în ultimele 7 meciuri.

Giovanni Costantino a fost demis de la FC U Craiova! Anunțul lui Adrian Mititelu: „Mi-am pierdut răbdarea!”

FC U Craiova a bifat un nou meci fără victorie în SuperLiga. Oltenii au remizat cu Poli Iași, scor 1-1, după un meci în care VAR-ul a anulat două goluri. Adrian Mititelu și-a pierdut răbdarea și a luat o decizie drastică după fluierul de final din Bănie.

ADVERTISEMENT

Patronul l-a demis pe Giovanni Costantino! Italianul a rezistat doar 18 meciuri pe banca oltenilor. „Trebuie să ne obişnuim şi cu astfel de momente. E o luptă pe teren. Când ai lipsă de rezultate, presiunea creşte şi totul devine tot mai greu. Nu putem să ieşim din această situaţie decât noi. Trebuie să schimbăm ceva.

Ne-am afundat mai mult în clasament, şi ca joc, care este din ce în ce mai slab. Din acest motiv, am decis să închei colaborarea cu Giovanni Costantino.

ADVERTISEMENT

Îmi pare rău de acest băiat, dar cred că nu mai poate să stăpânească situaţia. Din cauza presiunii, nu mai poate să dea randament. E un bun teoretician, cunoaşte fotbal, dar lipsa de experienţă şi ghinionul l-au adus în situaţia de a încheia colaborarea.

Mi-am pierdut răbdarea! Echipa a avut momente când arăta ca un Mercedes, iar acum arată ca una de mâna a doua”, a spus Adrian Mititelu, după remiza cu Poli Iaşi.

ADVERTISEMENT

Adrian Mititelu a fost total nemulțumit de jocul echipei sale. FC U Craiova a înregistrat 5 înfrângeri, un rezultate de egalitate și o victorie în cele 7 meciuri din acest an. Deși sperau la play-off, oltenii tremură pentru salvarea de la retrogradare.

Ce a spus Giovanni Costantino după FC U Craiova – Poli Iași 1-1: „Nu am mai văzut așa ceva în viața mea”

Giovanni Costantino a preluat banca lui FC U Craiova la mijlocul lunii octombrie 2023. La finalul partidei cu Poli Iași, antrenorul italian a fost nemulțumit de jocul echipei sale și a recunoscut că va avea o discuție cu oficialii „alb-albaștrilor”.

ADVERTISEMENT

”Trebuie să începem cu începutul pentru că în primele 10 minute am avut trei accidentați. Nu am mai văzut așa ceva în viața mea! În prima repriză cred că ne-am apărat destul de bine, dar ce s-a întâmplat prelungiri nu a fost bine.

Pe bancă l-am avut pe Bauza, dar nu puteam să-l folosesc, e accidentat. Mi-a spus și el că nu poate să joace pentru că este accidentat. Așa că nu sunt fericit pentră că am luat doar un punct. 

Cred că în acest moment o să vorbesc cu președintele despre situația în care suntem. Trebuie să vedem și să înțelegem de ce în decembrie eram una dintre cele mai bune echipe din România, iar acum nu se mai întâmplă asta, am pierdut ceva”, au fost cuvintele lui Giovanni Costantino.

  • 7 victorii, 3 remize și 8 înfrângeri a înregistrat Costantino pe banca lui FC U Craiova
ADVERTISEMENT