Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Adrian Mutu, anunț de ultimă oră după ce Rapid a intrat matematic în play-off: „Va fi spectacol. Suntem o echipă mare și jucăm doar la victorie!” Video exclusiv

Adrian Mutu a fost invitat de gală la Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici. „Briliantul” se gândește deja la play-off după Rapid - Chindia 2-0
27.02.2023 | 13:39
Adrian Mutu anunt de ultima ora dupa ce Rapid a intrat matematic in playoff Va fi spectacol Suntem o echipa mare si jucam doar la victorie Video exclusiv
Adrian Mutu, anunț de ultimă oră după ce Rapid a intrat matematic în play-off: „Va fi spectacol. Suntem o echipă mare și jucăm doar la victorie!” FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Adrian Mutu a făcut spectacol ca în vremurile bune pe teren, de această dată însă la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI. Antrenorul Rapidului abia așteaptă să intre în play-off, încărcat cu un entuziasm după victoria contra Chindiei, scor 2-0.

Rapid e matematic în play-off! Care este marea dorință lui Adrian Mutu: „Ambițiile clubului sunt pe măsură”

Rapid este pe locul 4 în SuperLiga, cu 49 de puncte, cu nouă mai puține decât liderul Farul Constanța. Până la finalul sezonului regulat, alb-vișiniii mai au de disputat trei partide, cu FC Botoșani (deplasare), Hermannstadt (acasă) și Farul (deplasare).

ADVERTISEMENT

„Sunt mulțumit că ne-am îndeplinit obiectivul cu patru etape înainte intrarea în play-off matematic. Nu am de ce să nu fiu mulțumit. Suntem pe traiectoria planificată înaintea acestui sezon. E o perioadă bună a echipei, o perioadă bună și a mea ca antrenor. Îndeplinind obiectivul, bineînțeles că a doua zi nu o să fii niciodată mulțumit sau nu o să ne relaxăm, pentru că ne așteaptă meciuri grele în play-off și totodată posibilitatea de a face mai mult.

Sunt ambițios și echipa mea și băieții și ambițiile clubului sunt pe măsură. Atunci când îți îndeplinești obiectivul, a doua zi încerci să îți mai adaugi unul pentru că timpul îți oferă acest lucru și în play-off se poate întâmpla orice.

ADVERTISEMENT

După părerea mea e un play-off de foc. Foarte greu va fi pentru oricare echipă. Mai ales că și distanța e foarte mică între echipe. Mai sunt trei meciuri din sezonul regulat și așteptăm să vedem și celelalte două echipe. Probabil va fi Universitatea Craiova și o luptă între Sepsi, FC U și Petrolul. Dar primele două au șanse mai mari. Indiferent care va intra dintre ele, va fi ceva greu pentru oricare echipă din play-off.

Atunci ambiția despre care vorbeam am încercat să o privesc din alt unghi și să privesc meci cu meci pentru că o să vedem ce ne oferă play-off-ul și relitatea din teren ne va spune unde putem ajunge. Ambiția noastră e să ajungem cât mai sus.

ADVERTISEMENT

Se poate întâmpla orice. Orice echipă poate câștiga acasă sau în deplasare. Nu va fi ușor pentru nimeni. Pentru noi aproape fiecare meci va fi un derby.Va fi spectacol. Vom încerca să oferim spectacol pentru telespectatori și în special pentru fanii noștri care vin la stadion”, a declarat Adrian Mutu, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

VEZI VIDEO MAI JOS

„Multe persoane încearcă să minimalizeze rezultatul din acest moment al Rapidului. Nu e un avertisment, e realitatea”

Adrian Mutu a tras și un semnal de alarmă pentru cei care o scot pe Rapid din lupta la titlu. „Multe persoane încearcă să minimalizeze rezultatul din acest moment al Rapidului. Să nu uităm că e al doilea an Rapidului în Liga 1 după o lungă perioadă.

ADVERTISEMENT

Asta nu înseamnă că Rapid nu e o echipă mare. Istoria demonstrează. E o echipă mare și trebuie luată în calcul pentru că nu suntem și nu vom fi pasivi, eu ca antrenor, echipa mea, spiritul Rapidului, nu vom sta cu mâinile încrucișate să ne uităm la ceilalți cum își joacă campionatul. Nu e un avertisment pentru nimeni, e o realitate care se va întâmpla.

Vom da 100% și vom merge la victorie în fiecare meci. Nu există egal. E păcat să nu îți joci șansa cum ar trebui. Și în același timp vom încerca să construim o echipă pentru la anul, pentru că obiectivul va fi altul”, a adăugat „Briliantul”.

VEZI VIDEO MAI JOS

Nu uitați că Fanatik SuperLigaemisiunea exclusivităților din sport, poate fi urmărită începând din această săptămână în fiecare zi de luni până vineri, cu Horia Ivanovici și Ioana Cosma ca prezentatori. Este LIVE pe site-ul FANATIK.RO, pe canalul de YouTube FANATIK, pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial, contul FANATIK de pe Tik-Tok, dar și pe contul de Twitch FANATIK.

ADVERTISEMENT
Tags: