Sport

Adrian Mutu, apariție surprinzătoare după implantul de păr! Frizura aduce aminte de „era Chelsea“

Adrian Mutu a șocat cu un implant de păr în urmă cu aproximativ o lună, iar acum are o nouă frizură care aduce aminte de perioada în tricoul lui Chelsea.
17.04.2024 | 18:29
Adrian Mutu aparitie surprinzatoare dupa implantul de par Frizura aduce aminte de era Chelsea
Frizura retro a la "era Chelsea" pentru Adrian Mutu / Montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Adrian Mutu, liber după despărțirea de CFR Cluj, unde a plecat cu scandal, a surprins cu o nouă apariție. Vestea implantului a șocat pe toată lumea, iar fostul atacant a fost văzut cu o apariție retro.

Adrian Mutu, frizură retro din perioada Chelsea

Fostul atacant al lui Chelsea și Fiorentinei a apărut pentru prima dată după implantul de par fără șapcă. Implantul de par din Turcia este încă în proces de vindecare, iar Adrian Mutu și-a dezvăluit podoaba capilară.

ADVERTISEMENT

Fotografiile în care Adrian Mutu a fost văzut cu nouă frizură sunt de la petrecerea aniversară a fiului său, Tiago. „Briliantul“ s-a afișat cu un look care amintește de perioada sa de la Chelsea, din anul 2003, când s-a transferat în Anglia.

Adrian Mutu
Adrian Mutu s-a afișat pe Instagram cu noua frizură / Instagram Adrian Mutu

Clinica aleasă de Adrian Mutu a fost una care are parteneriate cu West Ham și Bologna, din Turcia. „Briliantul“ a oferit și o declarație cu privire la îmbunătățirea look-ului său, într-o tentă glumeață.

ADVERTISEMENT

„Am venit până în Turcia. Începe să te lase și părul și alte lucruri. Nu mai merge. Timpul nu iartă pe nimeni. Am pus puțin păr, așa în părți. Nu ai văzut la interviuri când bate lumina cum se vede?

Zici că îl am pe Robert Niță și pe Messi pe extreme. A trecut timpul. Nu e dureros. Durează câteva ore. Eu am dormit. E o treabă migăloasă. Nu este chiar așa ușor”, a spus Adrian Mutu după implantul de păr.

ADVERTISEMENT

Adrian Mutu, timp de vindecare fiind liber de contract

Adrian Mutu s-a despărțit de CFR Cluj în urmă cu câteva săptămâni, după eșecul major din Cupa României Betano. CFR Cluj a fost umilită de Corvinul Hunedoara, scor 4-0, chiar pe terenul hunedorenilor.

Plecarea s-a realizat la dorința „Briliantului“, care nu a mai suportat umilința și nu mai avea încredere în jucători. Adrian Mutu a declarat că s-a simțit trădat de proprii săi jucători, după catastrofa în fața echipei de ligă secundă.

ADVERTISEMENT

Zvonurile actuale îl duc pe Adrian Mutu pe banca Rapidului, pentru un al doilea mandat, după plecarea lui Cristiano Bergodi. Italianul a fost demis de către patronul din Giulești, după rezultate foarte slabe și scene îngrozitoare la conferință de presă.

ADVERTISEMENT
Tags: