Sport

Adrian Mutu, petrecere de pomină cu liderii galeriei Rapidului şi cu lăutari: „Degeaba sunt de finețe / Că lumea-i cu două fețe”. Video

Legătura puternică dintre suporteri și echipa Rapid a fost probată și de petrecerea de Crăciun la care Adrian Mutu i-a avut alături pe șefii galeriei giuleștene.
23.12.2022 | 11:37
Adrian Mutu petrecere de pomina cu liderii galeriei Rapidului si cu lautari Degeaba sunt de finete  Ca lumeai cu doua fete Video
Adrian Mutu la petrecerea de pomină. Sursa: captură
ADVERTISEMENT

S-a vorbit intens, după ce Adrian Mutu a acceptat oferta celor de la Rapid, despre modul în care acesta urmează să relaționeze cu suporterii. Mai cu seamă din pricina trecutului său, în tricoul unei mari rivale. În timp avea să se probeze că legătura este una strânsă. Iar mărturie este și petrecerea de Crăciun a echipei, la care au participat și liderii galeriei.

Adrian Mutu, petrecere de Crăciun cu liderii galeriei Rapidului şi cu lăutari: “Noi suntem uniți. Club, suporteri”

Invitat la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, după succesul Rapidului cu CFR Cluj, Adrian Mutu a vorbit și despre relația sa cu fierbinții fani ai giuleștenilor.

ADVERTISEMENT

Și spunea la acel moment că imediat după instalarea sa ca antrenor a discutat cu șeful galeriei, Gigi Corsicanu. ”Am avut o discuție și cu el și cu Liviu Ungureanu, celălalt lider.

Galeria Rapidului este parte din club. Se și vede. Noi suntem uniți. Club, suporteri. Mi-au spus că atâta timp cât îmi fac treaba, ei nu au niciun fel de problemă.

ADVERTISEMENT

Probabil, galeria a fost mai reticientă la început. Nu știu dacă din cauza trecutului meu, dinamovist. Normal că reticiența aceasta a durat.

Nu știu cât, dar aseară (n.r. la meciul cu CFR Cluj) mi-au scandat numele, pentru prima dată. Ceea ce m-a bucurat foarte mult.

ADVERTISEMENT

Probabil, pe undeva m-au acceptat. Definitiv. Fac parte total din Rapid. Spiritul acesta de apartenență nu poți să nu-l ai când faci parte dintr-un club de genul acesta”, spunea Mutu.

VEZI VIDEO de la petrecere:

@ionutdavid07♬ sunet original – Ionut David

Iar această legătură puternică continuă. Fanii au fost alături de echipă, prin intermediul șefilor galeriei, și la petrecerea de final de an. Și, cu siguranță, vor umple tribunele și-n primăvară.

ADVERTISEMENT

Pentru a oferi echipei suportul care i-a permis deja să ajungă nu doar în zona de play-off. Ci și să acumuleze puncte care-i permit să aspire la o prezență într-o cupă europeană. Și să se bată pentru titlu.

ADVERTISEMENT
Tags: