Sport

Adrian Mutu pune pe seama ghinionului eșecul din meciul Farul – Rapid 2-1: ”Bine că se termină”

Adrian Mutu consideră că echipa sa a fost lipsită de noroc în partida Farul - Rapid 2-1, dar este încrezător că lucrurile se vor schimba în play-off.
11.03.2023 | 23:09
Adrian Mutu pune pe seama ghinionului esecul din meciul Farul  Rapid 21 Bine ca se termina
Adrian Mutu consideră că echipa sa a fost lipsită de noroc în partida Farul - Rapid 2-1, dar este încrezător că lucrurile se vor schimba în play-off. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Giuleștenii au plecat învinși de la Ovidiu după o gafă monumentală a portarului Horațiu Moldovan la un șut moale al lui Adrian Mazilu, noul jucător minune din tabăra lui Gică Hagi.

Adrian Mutu, analiză tactică după Farul – Rapid 2-1

La finalul întâlnirii Farul – Rapid 2-1, din etapa a 30-a, ultima a sezonului regulat din SuperLiga, antrenorul Adrian Mutu s-a arătat mulțumit de atitudinea jucătorilor săi și speră ca ghinionul să dispară în play-off.

ADVERTISEMENT

”Spectacolul din teren a fost mulțumitor. În prima repriză s-a jucat pe contre și ambele echipe puteau să mai marcheze. În repriza a doua am mutat liniile mai sus și am dominat. Trebuia să facem asta după golul acela incredibil.

Mergem înainte, suntem într-o perioadă în care șansa nu este de partea noastră. Bine că se termină, suntem în play-off și vom vedea ce ne aduce drumul până la sfârșit. Tot timpul e loc de mai bine, dar jucătorii au avut atitudine bună, au luptat până în ultima secundă.

ADVERTISEMENT

Au fost momente când am condus ostilitățile pe teren, dar șansa nu a fost de partea noastră. Sunt mulțumit de atitudinea băieților. Luckassen având multe minute jucate în ultimele meciuri, m-a gândit că e obosit și am băgat un jucător care putea să țină de minge.

Va fi o luptă intensă în play-off, nu am vorbit niciodată de titlu. Presiunea e pe cei care au ca obiectiv titlul, noi vrem doar să jucăm bine”, a declarat Mutu, după ultimul meci din sezonul regulat.

ADVERTISEMENT

Gafa lui Horațiu Moldovan a făcut diferența

Partida de la Ovidiu a fost decis de gafa monumentală comisă de Horațiu Moldovan. Portarul Rapidului a scăpat în poartă mingea șutată slab de Adrian Mazilu, în startul reprizei secunde. Tânărul fotbalist de 17 ani al Farului a ajuns la 4 reușite în 10 partide jucate în SuperLiga. El a mai înscris la întâlnirile cu Universitatea Craiova, UTA Arad și Sepsi OSK Sfântu Gheorghe.

La doar 12 minute după ce a dus Farul Constanța în avantaj în meciul cu Rapid, Adrian Mazilu a fost schimbat de Gică Hagi cu Mateus Barbosa. A fost o decizie surprinzătoare, ținând cont de forma arătată de puștiul ”marinarilor”.

ADVERTISEMENT

De altfel, Mazilu nu a fost niciodată integralist într-o întâlnire din SuperLiga, cele mai multe minute jucându-le în meciurile cu Universitatea Craiova și Rapid. În ambele jocuri a prins câte 62 de minute pe teren.

ADVERTISEMENT
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de...
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de titlu de pe Arena Națională: „Luminița, Luminița”
Escrocii sunt din ce în ce mai inventivi. Care sunt noile metode puse...
Escrocii sunt din ce în ce mai inventivi. Care sunt noile metode puse la cale pentru a păcăli persoane naive
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
Vin ploile. Meteorologii anunţă averse în fiecare zi pentru următoarele două săptămâni. Prognoza...
Vin ploile. Meteorologii anunţă averse în fiecare zi pentru următoarele două săptămâni. Prognoza pe regiuni în perioada 13 - 26 mai
Imagini rare cu fiica cea mare a lui Ilie Năstase. Nathalie are 48...
Imagini rare cu fiica cea mare a lui Ilie Năstase. Nathalie are 48 de ani şi este o persoană extrem de discretă
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la șapte luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la șapte luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
EXCLUSIV Simona Halep și-a vândut hotelul din Constanța. Suma obținută și cine a...
EXCLUSIV Simona Halep și-a vândut hotelul din Constanța. Suma obținută și cine a cumpărat proprietatea
GRU recrutează extremiști pentru atacuri teroriste în Europa. Vizată ar fi și România
GRU recrutează extremiști pentru atacuri teroriste în Europa. Vizată ar fi și România
Ce MOȘTENIRE a primit Catinca Roman de la Mioara Roman. Ce a dezamăgit-o...
Ce MOȘTENIRE a primit Catinca Roman de la Mioara Roman. Ce a dezamăgit-o cel mai tare. Nu i-a fost rușine să spună asta!
Mihai Leu, internat de urgență la Spitalul Fundeni. Medic: „A fost adus cu...
Mihai Leu, internat de urgență la Spitalul Fundeni. Medic: „A fost adus cu elicopterul de la Hunedoara”
Două zodii din horoscop își împlinesc un vis în săptămâna 13-19 mai. Vor...
Două zodii din horoscop își împlinesc un vis în săptămâna 13-19 mai. Vor primi o veste complet neașteptată