Sport

Adrian Mutu s-a folosit de replica lui Gigi Becali pentru a răspunde acuzațiilor de blat: „Dumnezeu va face dreptate în ultima etapă”

Adrian Mutu a folosit replica lui Gigi Becali după acuzațiile de blat ale celor de la FCSB la meciul Farul - Rapid 7-2.
11.05.2023 | 19:40
Adrian Mutu sa folosit de replica lui Gigi Becali pentru a raspunde acuzatiilor de blat Dumnezeu va face dreptate in ultima etapa
Adrian Mutu a folosit replica lui Gigi Becali pentru a răspunde acuzațiilor de blat. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Rapid a suferit un eșec usturător în deplasarea de la Ovidiu împotriva Farului, scor 2-7 în etapa cu numărul 7 din play-off-ul SuperLigii. La conferința de presă premergătoare partidei cu Sepsi, antrenorul Rapidului a răspuns acuzațiilor de blat venite din partea FCSB-ului.

Adrian Mutu a folosit replica lui Gigi Becali după acuzațiile de blat: „Dumnezeu va face dreptate în ultima etapă”

Gigi Becali nu a trecut cu vederea înfrângerea la scor a Rapidului, scor 2-7 cu Farul. Patronul FCSB a precizat că dreptatea se va face în ultima etapă, atunci când echipa pregătită de Elias Charalambous poate evolua cu titlul pe masă chiar împotriva Rapidului.

ADVERTISEMENT

Pentru giuleșteni urmează duelul de pe teren propriu cu Sepsi, vineri, 12 mai, de la ora 20:30, iar Adrian Mutu a precizat că „alb-vișinii” au nevoie de o victorie pentru a trece peste rezultatul usturător. „Probabil doar o victorie ne face să uităm ultimul rezultat (n.r. 2-7 cu Farul).

A fost un rezultat greu de digerat, dar se întâmplă și la case mai mari, nu numai la noi. Au zis bine (n.r. cei de la FCSB), Dumnezeu va face dreptate în ultima etapă”, a declarat Adrian Mutu, la conferința de presă premergătoare meciului Rapid – Sepsi.

ADVERTISEMENT

Adrian Mutu, iritat de acuzațiile de blat ale celor de la FCSB: „Nu vreau să răspund la asemenea prostii”

Adrian Mutu a precizat că jucătorii au fost extrem de afectați după eșecul cu Farul, însă „Briliantul” consideră că este nevoie de astfel de momente pentru ca Rapid să devină o echipă puternică. Antrenorul echipei finanțate de Dan Șucu și Victor Angelescu s-a enervat când a primit întrebări legate de suspiciunile care s-au creat în jurul meciului Farul – Rapid 7-2.

„La nivel moral, am fost cu toții afectați. Suntem toți în aceeași barcă, nu e doar vina jucătorilor, ci a tuturor. A fost o seară de coșmar pentru noi, un duș foarte rece. Ca să creștem și să ajungem unde vrem, trebuie să trecem și prin astfel de lucruri.

ADVERTISEMENT

(n.r. Te deranjează suspiciunile care au planat asupra acestui meci?) Nu există așa ceva, așa că hai să încheiem. Nici nu vreau să răspund la asemenea prostii. Eu cred că ar trebui să ne oprim cu acest lucru. Văd că tot timpul insistați cu meciurile de acasă și din deplasare. Toate echipele au diferențe în joc când are deplasare.

Spuneți-mi voi una care nu are, hai! De ce insistați cu noi, că nu înțeleg?! Spuneți-mi o echipă care joacă la fel acasă și în deplasare. Normal, fie echipă se simte protejată acasă de propriul public.

ADVERTISEMENT

Adrian Mutu a anunțat obiectivul Rapidului pentru finalul play-off-ului

Una e să joci cu un stadion în spate, alta e să joci împotriva unui stadion. Sunt mai multe lucruri care influențează o echipă, așa cum a fost și la noi. După o victorie extraordinară contra campioanei CFR, am căzut psihic și a fost o seară de coșmar.

Sunt două meciuri pe care vrem să le câștigăm. Craiova are și ea două meciuri grele și avem posibilitatea de a urca pe locul 4. Ăsta este scopul nostru și miniobiectivul pe care l-am putea obține. Cu Craiova, pe Giulești, va fi o minifinală pentru locul 4. Bineînțeles, să nu uităm ultimul joc, care e un derby și îl vom trata ca atare”, au fost cuvintele lui Adrian Mutu.

ADVERTISEMENT