Sport

Gigi Becali a analizat lupta la titlu din Superligă: “Vezi cum le face Dumnezeu!?”. Săgeți către Rapid. Video

Gigi Becali a făcut analiza luptei la titlul din SuperLiga, după victoria FCSB, scor 3-1 cu Sepsi. Patronul roș-albaștrilor a trimis săgeți către Rapid.
09.05.2023 | 12:12
Gigi Becali a analizat lupta la titlu din Superliga Vezi cum le face Dumnezeu Sageti catre Rapid Video
Gigi Becali a analizat lupta la titlu din SuperLiga. Foto: captură Fanatik SuperLiga.
ADVERTISEMENT

FCSB se menține în lupta pentru câștigarea titlului după victoria din etapa cu numărul 7, scor 3-1 pe Arena Națională cu Sepsi. Pentru echipa finanțată de Gigi Becali urmează duelurile cu CFR Cluj și Farul, iar în ultima partidă roș-albaștrii o înfruntă pe Rapid. Gigi Becali a făcut analiza luptei la titlu cu trei etape rămase.

Gigi Becali, săgeți către Rapid: „Fiecare face ce vrea cu echipa lui”

Gigi Becali consideră că rezultatele înregistrate în etapa cu numărul 7 din play-off-ul SuperLigii nu schimbă cu nimic șansele la câștigarea titlului. Patronul roș-albaștrilor se aștepta la o victorie a Farului cu Rapid, deoarece „marinarii” au evoluat pe teren propriu.

ADVERTISEMENT

Latifundiarul din Pipera nu a ezitat să o înțepe pe Rapid, care a pierdut cu 2-7 împotriva liderului din SuperLiga. „Șansele sunt tot alea care erau și acum o săptămână. Farul a jucat cu Rapid, noi, cu Sepsi.

Așa am crezut, dar nu erau șansele așa. Erau șansele mai mari pentru ei, că jucau cu Rapidul și noi cu Sepsi, ei jucau acasă. Acasă, dai multe goluri. Nu mă interesează rezultatul, e problema lor, fiecare face ce vrea cu echipa lui, cu clubul lui”, a declarat Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

„Nu vreau să o acuz cu nimic pe Farul”

Gigi Becali crede în continuare în șansele celor de la FCSB de a câștiga campionatul. Patronul roș-albaștrilor consideră că echipa sa poate deveni campioană chiar dacă Farul a bătut-o cu un scor istoric pe Rapid.

„Eu știu doar că Dumnezeu face dreptate. Așa cum n-au vrut ei, cred eu, Dumnezeu știe. Putem să fim campioni pe Arena Națională și cu meciul ăla, și fără meciul ăla. Nu vreau să o acuz cu nimic pe Farul, să nu se interpreteze”, a mai spus Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali a analizat lupta la titlu din SuperLiga: „Vezi cum le face Dumnezeu?”

Gigi Becali consideră că remiza înregistrată de CFR Cluj cu Universitatea Craiova este rezultatul perfect pentru a-i da o mână de ajutor FCSB-ului în lupta pentru titlu. Patronul vicecampioanei a remarcat că spre deosbire de anii trecuți, echipa antrenată de Dan Petrescu este nevoită să tragă tare pentru cupele europene.

„Vezi cum le face Dumnezeu? Nu se potrivește la Dumnezeu ce vrea omul cu ce vrea Dumnezeu. E diferență de la cer la pământ. De ce? Ei se vor bate până în ultima etapă. Nu va mai fi ce a fost până acum. ‘Lasă că în ultima etapă ne distrăm’.

ADVERTISEMENT

Acum CFR Cluj trebuie să tragă pentru că trage la locul 3. Mai avem încă o șansă, așa era mai greu, dar vezi Dumnezeu cum le face?”, au fost cuvintele lui Gigi Becali. Cu trei etape rămase până la finalul sezonului, FCSB se află la trei puncte în spatele liderului Farul. Echipa condusă de Gică Hagi are avantajul că nu a beneficiat de rotunjire la începutul play-off-ului.

Un eșec al roș-albaștrilor pe teren propriu cu CFR Cluj în etapa următoare și o victorie a Farului pe „Ion Oblemenco” împotriva Universității Craiova ar însemna că Hagi și compania ar deveni noii campioni din fotbalul românesc.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 1,31 este cota pentru „1X” la meciul FCSB – CFR Cluj

ADVERTISEMENT