News

Adrian Oros a demisionat din grupul parlamentar liberal: “Au transformat PNL în cel mai detestat și izolat partid”

Încă o demisie din grupul parlamentar PNL: Adrian Oros, ministrul interimar al agriculturii, s-a retras.
29.10.2021 | 10:58
Adrian Oros a demisionat din grupul parlamentar liberal Au transformat PNL in cel mai detestat si izolat partid
ADVERTISEMENT

Încă o demisie din grupul parlamentar al PNL. De această dată, cel care și-a anunțat plecarea este ministrul interimar al agriculturii, Adrian Oros.

Adrian Oros a demisionat din grupul parlamentar liberal

Înainte de a pleca, Adrian Oros a dat și câteva explicații pentru a-și motiva decizia.

Astfel, el a precizat că a luat decizia de a se retrage din grupul parlamentar al PNL deoarece partidul s-a transformat „în cel mai detestat și izolat partid”, în doar câteva săptămâni.

ADVERTISEMENT

”Am decis să mă retrag din grupul parlamentar al Partidului Naţional Liberal de la Senat!

Din nefericire, în câteva săptămâni “echipa câştigătoare” a transformat PNL din cel mai onorabil partid românesc, în cel mai detestat și izolat partid”, a explicat Adrian Oros.

Adrian Oros, explicații după plecarea din PNL

Mai mult, liberalul a precizat că votanții îl întreabă ce s-a întâmplat cu toate proiectele pe care le anunțaseră când au fost aleși. El a numit comportamentul colegilor din PNL unul „total aberant”, făcând referire la „echipa câștigătoare”, implicit și la Florin Cîțu.

ADVERTISEMENT

Ministrul interimar al agriculturii chiar i-a acuzat că au „confiscat” PNL.

”În ultima perioadă, nu reuşesc să explic oamenilor care şi-au pus speranţa în noi, comportamentul total aberant al celor care au confiscat Partidul Naţional Liberal.

Din păcate, constat acum, ca nu a fost vreun plan, sau un proiect pentru PNL, sau pentru România. Sau dacă a fost, este ceea la ce asistăm în zilele noastre”, a mai spus ministrul interimar.

ADVERTISEMENT

Ministrul interimar al agriculturii vede soluția în Ludovic Orban

Discursul ministrului a conținut chiar și o soluție pentru criza politică din România. Astfel, el a precizat că „singura soluţie realistă şi decentă” este ca Ludovic Orban să fie pus în fruntea Guvernului.

De asemenea, Adrian Oros crede că ar trebui refăcută coaliția de la guvernare, adică PNL să reia legăturile cu UDMR, dar și cu USR.

ADVERTISEMENT

Mai mult, ministrul interimar al agriculturii a spus că Ludovic Orban este singurul liberal cu credibilitate, iar doar în jurul lui s-ar putea construi ceva, spre deosebire de actuala conducere.

„Rămân asumat valorilor în care cred, în echipa liberală a lui Ludovic Orban. Singurul lider liberal cu credibilitate, în jurul căruia se poate construi, nu demola, aşa cum se întâmplă cu actuala conducere a PNL”, a mai spus liberalul.

ADVERTISEMENT