Sport

Adrian Porumboiu, sfat pentru Șucu: „În Giulești nu poți fi antrenor cu frac”

Adrian Porumboiu știe care e cea mai bună variantă de antrenor pentru Rapid. Ce îl sfătuiește pe Dan Șucu.
20.08.2023 | 12:26
Adrian Porumboiu sfat pentru Sucu In Giulesti nu poti fi antrenor cu frac
Adrian Porumboiu și Marius Șumudică au rezistat doar 3 luni să lucreze împreună la Vaslui. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Adrian Porumboiu consideră că Marius Șumudică e antrenorul perfect la Rapid. Fostul mare arbitru îl cunoaște foarte bine, după ce l-a avut la FC Vaslui. Mesaj pentru Dan Șucu.

Adrian Porumboiu îl vede pe Marius Șumudică la Rapid: „Omul iubește, e pătimaș”

Adrian Porumboiu este unul dintre susținătorii lui „Șumi” în Giulești: „Am simpatizat, îmi place de ei. În atmosfera care e acolo, cred că cel mai nimerit tot Șumudică era, pentru că știe cu ce… dacă îi tai venele, sigur are sânge vișiniu”, a declarat Porumboiu pentru iamsport.ro.

ADVERTISEMENT

Fostul patron din SuperLiga a recunoscut că antrenorul era la fel și în perioada în care îi antrena pe galben-verzi: „Eu l-am avut la Vaslui și tot la Rapid visa. Omul iubește, e pătimaș”.

Porumboiu e de părere că oamenii ar trebui să îi ierte toate derapajele dintr-un motiv simplu: „De Șumudică să nu fie lumea impacientată, supărată, el iubește Rapidul, era la Vaslui și el tot cu Rapidul în cap”.

ADVERTISEMENT

Adrian Porumboiu, sfat pentru conducerea Rapidului: „Acolo îi trebuie un antrenor care… te înjură suporterii, îi înjuri și tu”

Adrian Porumboiu consideră că la Rapid e greu să se impună pentru majoritatea antrenorilor: „Acolo îi trebuie un antrenor care… te înjură suporterii, îi înjuri și tu. În Giulești nu poți fi antrenor cu frac. În afară de Lucescu. Sunt ferm convins că i-ar injura și Șumudică”. 

Marius Șumududică spune însă clar și răspicat că Rapidul nu mai e o opțiune pentru el: „Eu nu o să continui acest război. Dacă nu se pune problema să vină Șumudică, atunci de ce să vorbesc de Rapid?

ADVERTISEMENT

Susțineți-vă antrenorul și uitați-l pe Șumudică! Și dacă îmi faceți ofertă după ce a declarat Bocciu, eu nu mai vin la Rapid. Îi aveți pe Nico, pe Angelescu, pe domnul Șucu.

Să mă scoateți din calcul pe mine. Eu nu vin la Rapid. Șumudică refuză în momentul de față să preia Rapidul, dacă voi fi ofertat”.

ADVERTISEMENT

Marius Șumudică a fost antrenor principal la FC Vaslui în perioada iulie-septembrie 2012. Legenda Giuleștiului a antrenat ultima oară Rapid în 2011, în urmă cu mai bine de 12 ani.

ADVERTISEMENT