Sport

Adrian Şut, omul care a rupt echilibrul în Farul – FCSB! Mijlocaşul a marcat după o fază fixă. Video

Adrian Şut este eroul roş-albaştrilor în deplasarea dificilă de la Farul Constanţa. Golul din finalul meciului de la Ovidiu a adus trei puncte mari pentru FCSB.
31.03.2024 | 23:05
Adrian Sut omul care a rupt echilibrul in Farul  FCSB Mijlocasul a marcat dupa o faza fixa Video
Adrian Şut, omul care a rupt echilibrul în Farul - FCSB! Mijlocaşul a marcat după o fază fixă. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FCSB s-a impus cu 1-0 în faţa Farului Constanţa, într-un meci disputat la Ovidiu. Echilibrul a persistat până în finalul meciului când roş-albaştrii au reuşit să marcheze golul care le aduce trei puncte mari.

Adrian Şut, omul care a rupt echilibrul în Farul – FCSB! Mijlocaşul a marcat după o fază fixă

Adrian Şut este eroul FCSB-ului la Ovidiu. A marcat cu o lovitură de cap în urma unui corner. (VEZI VIDEO) Mijlocaşul a fost unul dintre cei mai buni oameni de pe teren, cu o prestaţie foarte bună la centrul terenului.

ADVERTISEMENT

Iar reuşita a fost cireaşa de pe tort, venită la fix, în minutul 82, când meciul curgea pentru o remiză. FCSB reuşise să marcheze anterior prin Florinel Coman, dar reuşita “şeptarului” a fost anulată pentru o simulare a lui Tavi Popescu la faza respectivă.

Farul a ratat şanse importante în această confruntare, dar Ştefan Târnovanu a avut o seară mare şi a fost la post de fiecare dată. Roş-albaştrii au înclinat terenul spre finalul meciului şi înaintea golului au ratat câteva şanse importante.

ADVERTISEMENT

FCSB se desprinde la şapte puncte în fruntea clasamentului

Cu acest succes, FCSB se duce la 7 puncte în faţa Universităţii Craiova, înainte de meciul direct. Cele două sunt singurele formaţii din play-off care au reuşit punctaj maxim în primele două etape.

Derby-ul primelor două clasate va avea loc pe Arena Naţională duminică, de la ora 20:30. Universitatea Craiova are un moral beton după ce a câştigat cu CFR Cluj şi cu Rapid.

ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova, în lupta pentru titlu!

Oltenii visează la titlu şi vin pe Arena Naţională să câştige împotriva rivalei din campionat. Mihai Rotaru a declarat după victoria cu Rapid că va vorbi de titlu când se va apropia la două puncte de FCSB:

“Nu vorbim de titlu, vorbim de meciul ăsta. Când o să fim la două puncte de FCSB, vorbim de titlu. Toată lumea a fost extraordinară. Asta este Oltenia fotbalistică. 

ADVERTISEMENT

“Spiritul oltenesc a învins nebunia din Giuleşti. Trebuia să fie 3-1. Nu este o victorie simplă, este o victorie mare. Nu este momentul să fac comparaţii, în seara asta trebuie să ne bucurăm. Mitriţă nu este doar un geniu în teren.

El este spiritul Olteniei fotbalistice actuale. Nu vorbim aici de Oblemenco, de Balaci. Este simbolul de azi. Au fost nişte probleme, dar au fost acum trei ani. Dumneavoastră v-aţi schimbat în trei ani?”, a spus Rotaru după victoria Craiovei.

ADVERTISEMENT