News

Adrian, tânărul decedat în accidentul din Galați, era un cunoscut YouTuber. Ce a postat online cu câteva ore înainte de tragedie

Adrian, tânărul de 24 de ani decedat în accidentul rutier din Galați era un cunoscut YouTuber. Ce posta în online cu câteva ore înainte de tragedie.
02.11.2023 | 12:39
Adrian tanarul decedat in accidentul din Galati era un cunoscut YouTuber Ce a postat online cu cateva ore inainte de tragedie
Adrian, un cunoscut YouTuber, este tânărul decedat în accidentul din Galați. Sursa foto: Facebook / YouTube / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

S-a aflat identitatea victimei accidentului tragic petrecut miercuri seară în județul Galați. Adrian, tânărul de 24 de ani decedat în evenimentul rutier, este un cunoscut YouTuber.

Adrian, un cunoscut YouTuber, este tânărul decedat în accidentul din Galați

În urmă cu 24 de ore, un cumplit accident rutier avea loc pe o șosea din județul Galați. În jurul orei 18.00, între localitățile Pechea și Costachi Negri, un tânăr de 24 de ani din comuna Valea Mărului murea pe loc după ce intra cu autoturismul său frontal într-un TIR.

ADVERTISEMENT

În scurt timp, la fața locului au fost mobilizate numeroase forțe de intervenție. Din păcate, băiatul nu a putut fi salvat. Trupul său fără viață a ajuns la morgă pentru necropsie. Și șoferul camionului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Probe biologice au fost prelevate şi de la tânărul de 24 de ani, dar rezultatele vor veni după finalizarea necropsiei. Poliţia continuă cercetările pentru a stabili circumstanţele în care s-a produs nenorocirea.

ADVERTISEMENT

Între timp s-a aflat și identitatea acestui tânăr care a pierit fulgerător pe șoseaua din Galați. Adrian avea 24 de ani și era pasionat de rețelele de socializare. Avea conturi pe Facebook, Instagram și mai ales pe Youtube, acolo unde posta frecvent clipuri.

Contul tânărului, intitulat Mister BAI, are aproape 600 de abonați. Adrian Buleandra posta aici clipuri de mai bine de 7 ani. A ajuns să urce nu mai puțin de 186 de filmulețe.

ADVERTISEMENT

Cu doar câteva ore înainte de tragedie, Adrian postase atât pe pagina sa de Facebook, acolo unde a urcat o fotografie dintr-o vacanță în străinătate, cât și pe YouTube. De altfel, pe platforma video, tânărul a fost extrem de activ în ultima perioadă. În decurs de 5 zile a urcat nu mai puțin de 6 clipuri.

Cei care l-au cunoscut pe Adrian, devastați de vestea morții sale

Vestea decesului lui Adrian în accidentul din Galați i-a șocat pe cei care l-au cunoscut. În mediul online curg necontenit mesajele de condoleanțe. Iată doar câteva dintre acestea.

ADVERTISEMENT
  • ”Dumnezeu să te odihnească în pace Adrian …. Mult prea devreme! O veste dureroasă… Condoleanțe sincere familie și multă putere de a depăși acest trist moment! Sincere REGRETE!”
  • ”Dumnezeu să-l odihnească în pace și liniște..putere familiei să treacă peste această durere mare”
  • ”Aflat departe de casă, telefonul îmi sună strident! Plângând, un prieten îmi spune că Adiță a murit într-un groaznic accident! Strig că nu se poate, izbucnesc instantaneu în plâns! Dumnezeu să te ierte și să te odihnească în pace, Adiță! Dă-le Doamne părinților tărie în suflet, în trup și în minte putere și mângâiere”.
ADVERTISEMENT