News

El este tânărul ucis la un majorat din Iași. Lacrimi pentru Sebastian. „Drum lin, iubitul meu copil. Ai fost prea bun şi prea luminos pentru această lume”

A învins o boală necruțătoare dar a murit ucis la majorat, cu lovituri de cuțit. Cine este Sebastian Butnariu, pe care toți îl plâng
17.09.2023 | 13:32
El este tanarul ucis la un majorat din Iasi Lacrimi pentru Sebastian Drum lin iubitul meu copil  Ai fost prea bun si prea luminos pentru aceasta lume
Sebastian a primit mai multe lovituri de cuțit, în inimă și în spate / Foto: captură, Obsevator
ADVERTISEMENT

Sebastian Butnariu, un tânăr de 20 de ani, a fost înjunghiat mortal după ce a încercat să calmeze spiritele la o petrecere de majorat. Sebastian a avut parte de o soartă nedreaptă, după ce, la 14, a învins o boală necruțătoare.

„Drum lin, iubitul meu copil”

Sebastian Iulian Butnariu a căzut victimă a unui conflict la o petrecere, în localitatea Ciurea, în județul Iași. La petrecere, la au participat un număr mare de persoane, a izbucnit un scandal între localnici și unii veniți din Iași. Potrivit presei locale, aceștia din urmă aveau cuțite la ei.

ADVERTISEMENT

Sebastian a fost prins la mijloc, sfârșind în cele din urmă a fi ucis cu mai multe lovituri de cuțit. Vestea morții tânărului i-a lăsat pe părinți și pe cei apropiați în stare de șoc.

„Copilul meu mult iubit şi preţuit, ai învins o boala cruntă pe când aveai doar 14 ani, ai luptat şi ai învins, azi în schimb Dumezeu a decis că trebuie să mergi la el printre îngerii săi preferaţi, a decis că eşti prea bun şi prea luminos pentru această lume nedreaptă care ţi-a luat viaţa prea devreme. Drum lin, iubitul meu copil, a scris tatăl lui Sebastian pe pagina sa de Facebook, potrivit Observator.

ADVERTISEMENT

„Acum mă vezi de sus, puternicul meu, te iubesc”

Apropiații lui Sebastian Butnariu au scris, de asemenea, mesaje de condoleanțe. „Dumnezeu să te odihnească în pace, ai fost cel mai puternic și vei ramâne în inima și în sufletul meu. Tot restul vieții mele nu voi uita de tine nici o dată, mi-ai fost ca un frate, tu știai cel mai bine ce e între noi, ce uniți și ce bine ne înțelegeam, eram ca frații, am crescut împreună de mici copii am facut atâtea și acum mă vezi de sus, puternicul meu, te iubesc si nu voi trece niciodata peste asta….sunt distrus!!!”.

„Ne-au distrus pe toți”

„Sufletul nostru! Nu mai e lângă noi! Nu mai avem cu cine râde! Nu mai avem cu cine sta până dimineață. Ne-au distrus pe toți! Îngerul nostru bun să te aibă Dumnezeu în paza lui mereu și să ne dai putere de sus tot timpul! Dumnezeu să te odihnească cumnatul meu!”, potrivit unui alt mesaj.

ADVERTISEMENT

„Părinți, să vă dea Dumnezeu putere”

„Condoleante,  Dumnezeu să-l ierte și pe voi ca părinți să va dea Dumnezeu putere, pentru a depăși acest nefericit eveniment”. „Condoleanțe! Multă putere să treceți peste acest necaz!”, se putea citi în alte mesaje.

Potrivit șefului UPU SMURD Iași, Sebastian Butnaru avea mai multe răni grave provocate de cuțit, era în stop cardiorespirator și, cu toate eforturile medicilor, nu a mai putut fi salvat.

ADVERTISEMENT

La 14 ani, a învins cancerul

Potivit presei locale, Sebastian Butnariu a învins o boală cumplită: un cancer la coloană, când avea numai 14 ani, scrie Antena3CNN.  „La 14 ani a făcut cancer pe coloană. Și au venit doctorii și ne-au spus că este mort pe masa de operație. După aia ne-au anunțat că este o eroare, iar copilul și-a revenit. Dumnezeu l-a salvat. Și acum l-a omorât un boschetar”, a spus tatăl său.

Deseori, pe fondul consumului de alcool, anturajului și condițiilor sociale, la petrecerile tinerilor apar situații conflictuale. Cei implicați devin brusc violenți iar orgoliile pot degenera în tragedii ca cea petrecută în localitatea Ciurea. Abia în arest vinovații își dau seama că mult mai de preț ar fi fost calmul și mintea limpede, dar prea târziu.

 

 

 

ADVERTISEMENT