News

Sfârșit teribil pentru un tânăr din Galați. Mașina în care se afla s-a izbit de un TIR

Accident mortal în județul Galați. Un tânăr de 24 de ani și-a pierdut viața într-un mod tragic. A intrat cu mașina într-un TIR.
02.11.2023 | 00:02
Sfarsit teribil pentru un tanar din Galati Masina in care se afla sa izbit de un TIR
Sfârșit teribil pentru un tânăr din Galați. Colaj Fanatik/ Foto Observator News
ADVERTISEMENT

Sfârșit teribil pentru un tânăr din Galați, în vârstă de doar 24 de ani. Bărbatul a murit pe loc, după ce a intrat pe contrasens și s-a izbit de un TIR. Evenimentul rutier a avut loc în această seară.

Sfârșit teribil pentru un tânăr din Galați

Încă o tragedie pe șoselele din România. Un accident mortal s-a produs, miercuri seara, în județul Galați, în apropiere de localitatea Costachi Negri. Un șofer de 24 de ani și-a pierdut viața.

ADVERTISEMENT

Din primele cercetări desfășurate de polițiști, se pare că tânărul care se afla la volanul unui autoturism, ar fi pierdut controlul asupra volanului, într-o curbă. Ulterior, a ajuns pe contrasens și a intrat într-un TIR care venea din sens opus.

Impactul a fost atât de puternic, încât ambele vehicule s-au răsturnat. Din păcate, șoferul mașinii, tânărul de 24 de ani, a decedat pe loc, fiind găsit în stop cardio-respirator de echipajele medicale.

ADVERTISEMENT

Conducătorul auto al TIR-ului nu a suferit leziuni, potrivit Observator News. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că nu a consumat alcool. Oamenii legii desfășoară cercetări pentru a stabili, cu exactitate, cum s-a produs tragedia.

Un bărbat din Iași a murit, după ce a intrat cu mașina într-o casă

Un eveniment rutier tragic a avut loc, cu câteva zile în urmă, în localitatea Parcovaci din județul Iași. Un șofer de 50 de ani a murit, după ce a intrat cu mașina, pe care o conducea, într-o casă.

ADVERTISEMENT

Se pare că bărbatul tocmai se certase cu soția sa, iar apoi a urcat, nervos, la volanul mașinii. Polițiștii vor să afle dacă acesta a vrut, de fapt, să se sinucidă, mai ales că nu a fost observată nicio urmă de frânare, înainte ca autoturismul să intre în locuință.

În mașina respectivă se afla și un pasager, care din fericire a scăpat cu viață în urma accidentului. Șoferul de 50 de ani a rămas încarcerat, la fața locului fiind solicitați pompierii și un echipaj medical.

ADVERTISEMENT

După ce a fost scos dintre fiarele mașinii, medicii au constatat că omul prezenta leziuni incompatibile cu viața. În ciuda manevrelor de resuscitare, bărbatul nu a putut fi salvat și a fost declarat decedat.

 

ADVERTISEMENT
Tags: