News

Adrian, un șofer de TIR din România, a decedat la trei zile după ce se angajase: ”Ai murit departe! Pentru niște amărâți de bani”

Un șofer de TIR din România a fost găsit mort în Anglia. Adrian a decedat la doar trei zile după ce se angajase la o nouă companie.
05.06.2023 | 18:54
Adrian un sofer de TIR din Romania a decedat la trei zile dupa ce se angajase Ai murit departe Pentru niste amarati de bani
Un șofer român de TIR a fost găsit mort în Anglia. Adrian lucra de trei zile. Sursa foto: Observator News / hepta.ro / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Este durere mare într-o familie din Fălticeni. Adrian, un șofer de TIR, a decedat la trei zile după ce se angajase la o nouă companie. Familia victimei adună acum bani pentru repatriere și înmormântare.

Un șofer român de TIR a fost găsit mort în Anglia. Adrian lucra de trei zile: ”Ai murit departe! Pentru niște amărâți de bani”

La finele lunii mai, Adrian începuse jobul pentru o nouă companie. Lucra ca șofer de TIR. La doar trei zile după angajare, bărbatul a fost găsit mort în cabina mașinii pe care activa.

ADVERTISEMENT

Anunțul privind decesului tânărului a fost făcut de sora lui. Stabilită și ea departe de țară, în Italia, femeia încearcă să strângă bani să își aducă fratele acasă, în Fălticeni. Vrea să îl îngroape creștinește. Nu cu mult timp în urmă, cei doi trecuseră printr-o altă tragedie. Ei își pierduseră și mama.

”Fratele meu a decedat în cabina de TIR unde muncea de numai 3 zile. Cu mare durere în suflet apelez la oricine mă poate susține în momentul de față. Suma de care avem nevoie nu este foarte mare, deoarece s-au strâns deja ceva bănuți. Prietenii s-au mobilizat și sunt alături de mine. Vă mulțumesc. Ai murit departe! Pentru niște amărâți de bani“, este mesajul Mirelei, citat de Observator News.

ADVERTISEMENT

Acest mesaj al femeii apare postat pe site-ul GoFundme.com. Până în prezent, suma strânsă pentru ajutorarea acestei familii se apropie de 2.000 de euro. Aproape 50 de persoane donaseră până la ora publicării acestui material.

Rudele și apropiații lui Adrian, șocați de această tragedie: ”În loc să ne chemi la nunta ta, ai ales să ne frângi inimile tuturor”

Vestea decesului tânărului Adrian i-a cutremurat pe cei care l-au cunoscut și pe rude. În online, reacțiile și mesajele de condoleanțe nu au întârziat să apară. Ele continuă să curgă.

ADVERTISEMENT

”Adrian, în loc să ne chemi la nunta ta, ai ales să ne frângi inimile tuturor de tristețe și neputință… acum cred că te uiți la noi și râzi de fiecare. Sincere condoleanțe familiei!! Ne-am cunoscut în Austria… Un tip deosebit… Dumnezeu să-l odihnească în pace”, scrie un prieten.

”Dumnezeu să-l odihnească în pace, prea dureros și foarte trist, drum lin lângă mamy tău Ady. Dumnezeu să te ierte și odihnă veșnică, îmi pare nespus de rău ca nu am apucat să ne mai vedem de foarte mult timp”, scrie un alt cunoscut.

ADVERTISEMENT

Un unchi al tânărul a avut și el o reacție. ”Nu pot să cred! Nepotul meu Adrian ne-a făcut cea mai grea figură….ne-a părăsit! Dumnezeu să aibă grijă de tine”, scrie acesta.

ADVERTISEMENT
Tags:
„Nu duce gunoiul, nu strânge masa, nu face altceva decât bani”. Cum e...
„Nu duce gunoiul, nu strânge masa, nu face altceva decât bani”. Cum e căsnicia unei vedete din România cu un fost sportiv de peformanță
Prețurile de pe litoralul românesc au luat-o razna. Cât au ajuns să coste...
Prețurile de pe litoralul românesc au luat-o razna. Cât au ajuns să coste produsele obișnuite din supermarket
Divorț-șoc în familia Nadiei Comăneci. Numele marii campioane de la Montreal a fost...
Divorț-șoc în familia Nadiei Comăneci. Numele marii campioane de la Montreal a fost implicat într-un scandal matrimonial
Vremea 27 mai - 24 iunie 2024. Început de vară cu temperaturi de...
Vremea 27 mai - 24 iunie 2024. Început de vară cu temperaturi de peste 30 de grade Celsius, dar şi fenomene meteo extreme
Gestul uriaş făcut de Valentina Pelinel! Soţia lui Cristi Borcea nu s-a uitat...
Gestul uriaş făcut de Valentina Pelinel! Soţia lui Cristi Borcea nu s-a uitat la bani
Brazilianca Izabel Goulart și-a expus posteriorul pe covorul roșu de la Cannes! Imaginile...
Brazilianca Izabel Goulart și-a expus posteriorul pe covorul roșu de la Cannes! Imaginile cu ținuta ei fac acum înconjurul internetului / Foto
AMENDĂ de 4.500 de lei dacă FACI asta! E total INTERZIS!
AMENDĂ de 4.500 de lei dacă FACI asta! E total INTERZIS!
Cine este Florian Coldea, celebrul general SRI acuzat de trafic de influență și...
Cine este Florian Coldea, celebrul general SRI acuzat de trafic de influență și spălare de bani. Ar fi cerut sute de mii de euro pentru a rezolva probleme în justiție
Vești foarte proaste de la ANM. Luna iunie, una de coșmar
Vești foarte proaste de la ANM. Luna iunie, una de coșmar
Au apărut probleme în paradis? Mesajul transmis de Monica Bîrlădeanu pe Internet: Când...
Au apărut probleme în paradis? Mesajul transmis de Monica Bîrlădeanu pe Internet: Când cineva îți dă timpul lui, dăruiște și tu!
Sondaj IPSOS: Nicușor Dan, pe primul loc în cursa pentru Primăria Capitalei. Ce...
Sondaj IPSOS: Nicușor Dan, pe primul loc în cursa pentru Primăria Capitalei. Ce scor înregistrează Piedone și Firea
Hotelul din România unde s-a filmat celebrul film „Nea Mărin miliardar”. Locul are...
Hotelul din România unde s-a filmat celebrul film „Nea Mărin miliardar”. Locul are o istorie fascinantă