Life

Adriana Bahmuțeanu, revoltată după cazul gravidei care a murit la Botoșani: “Criminalii în halate albe sunt printre noi”

Adriana Bahmuțeanu, revoltată de cazul femeii gravide de doar 25 de ani care a murit la Botoșani. Acuzații dure ale vedetei.
23.08.2023 | 10:08
Adriana Bahmuteanu revoltata dupa cazul gravidei care a murit la Botosani Criminalii in halate albe sunt printre noi
Adriana Bahmuțeanu, revoltată. Ce spune după cazul gravidei care a murit la Botoșani. Foto Captură Kanal D
ADVERTISEMENT

Adriana Bahmuțeanu este revoltată de cazul femeii gravide care a murit la Botoșani. Aceasta cere sancțiuni dure pentru toți cri vinovați.

Adriana Bahmuțeanu, revoltată. Ce spune după cazul gravidei care a murit la Botoșani

Adriana Bahmuțeanu este furioasă de cazul gravidei care a fost lăsată să moară la Botoșani. La fel ca mulți oameni din țară, vedeta s-a declarat absolut șocată de moartea tinerei.

ADVERTISEMENT

Vedeta de televiziune spune chiar că medicii au devenit acum „criminali în halate albe”. Aceasta chiar spune că toată lumea stă cu mâinile în sân, în timp ce mor oameni.

Ea face acuzații grave și la adresa Colegiului Medicilor. Adriana Bahmuțeanu crede că organizația îi apară pe medicii care au greșit și mușamalizează cazurile de malpraxis.

ADVERTISEMENT

”Criminalii în halate albe sunt printre noi! Și nu le face nimeni nimic! La Botoșani nu se înghesuie nici doctorii, nici asistentele să se angajeze, e o criza cumplită de personal, iar pe de altă parte, Colegiul Medicilor mușamalizează cât poate orice culpă medicală, orice greșeală!

Cum să nu-și facă asistentele de cap, iar medicii să uite jurământul lui Hopocrate! Cum se va termina acest caz, va plăti cineva?”, a scris Adriana Bahmuțeanu pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Cazul Alexandrei a stârnit revoltă

Alexandra, o tânără de 25 de ani și-a găsit sfârșitul în Spitalul din Botoșani. Era gravidă în 13 săptămâni și începuse să se simtă rău și să aibă sângerări, așa că a ajuns la spital.

Doar că acolo lucrurile s-au înrăutățit pentru ea. A aflat că bebelușul său se oprise din evoluție și deși avea dureri groaznice, nu a fost băgată în seamă timp de șapte ore.

ADVERTISEMENT

Până la urmă, tânăra s-a stins chiar în spital. Ea a lăsat în urmă trei copii mici. Alexandra a ajuns la spital în jurul orei 23:30, iar medicii au pronunțat decesul la 8:20.

„Pe data de 18.08.2023, ora 07:30 prezinta degradare brusca a starii generale cu dispnee severa, sangerare abundenta la nivelul cailor aeriene superioare motiv pentru care este transferata in sectia ATI unde se instituie manevre complexe de reanimare.

In ciuda eforturilor, la ora 08:20 se declară decesul prin Stop cardiorespirator iresuscitabil, hemoragie căi respiratorii superioare”, au transmis reprezentanții spitalului, conform Monitorului de Botoșani.

ADVERTISEMENT