News

Imagini emoționante la Botoșani. Altar de lumânări, flori și lacrimi în fața maternității unde a murit Alexandra

Imagini emoționante în fața Maternității Botoșani, unde a murit Alexandra. Oamenii au făcut aici un adevărat altar de lumânări și flori.
20.08.2023 | 13:45
Imagini emotionante la Botosani Altar de lumanari flori si lacrimi in fata maternitatii unde a murit Alexandra
Tristețe de nedescris la Botoșani: altar de lumânări, flori și lacrimi în fața maternității unde a murit Alexandra. Sursa foto: VoceaBotoșani.ro / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Tristețe de nedescris la Botoșani, în memoria tinerei Alexandra, cea care a murit după ore de agonie petrecute pe patul de spital. Un altar de lumânări și flori s-a format în fața maternității din oraș.

Tristețe de nedescris la Botoșani: altar de lumânări, flori și lacrimi în fața maternității unde a murit Alexandra

Alexandra, o tânără mămică de doar 25 de ani, s-a stins pe un pat de spital din Botoșani, după mai multe ore de agonie. Tragedia s-a produs vineri, 18 august, la orele dimineții.

ADVERTISEMENT

În urma acestei tragedii, trei copii au rămas fără mamă, iar un soț iubitor își plânge necontenit fosta parteneră de viață. Bărbatul s-a rugat până în ultimul moment ca medicii să o salveze. Din păcate, nimeni nu i-a auzit strigătele disperate.

Drama care a lovit familia din nordul țării a impresionat tot orașul Botoșani. În ultimele ore, în fața maternității din oraș s-a format un adevărat altar de flori. Rude, prieteni sau oameni simpli din oraș au aprins aici sute de lumânări și au vărsat o lacrimă pentru tânăra decedată.

ADVERTISEMENT

Tânăra plecată mult prea devreme din această lume era cunoscută ca fiind un om cu o empatie și o bunătate foarte mare. Ea și-a pus viața în mâinile specialiștilor, iar asta a costat-o.

”Am fost prietene. Era omul care dacă aveai o problemă și te întâlneai cu dânsa pe stradă, se oprea și vorbea cu tine. Eram aici (n.r. – la Spitalul Județean din Botoșani), aveam și eu control. M-am îngrozit. Nici nu îmi vine să cred că e posibil așa ceva.

ADVERTISEMENT

Vă dați seama câtă încredere poate să aibă un pacient aflându-se în spital și auzind că alt pacient a murit din neglijența personalului?”, a spus o prietenă a Alexandrei, pentru Antena 3.

Între timp, în mediul online continuă să curgă mesajele de condoleanțe și revoltă după acest caz grav petrecut la Maternitatea Botoșani.

ADVERTISEMENT
  • Dumnezeu să o odihnească în pace! Devotamentul față de profesie la unii este egal cu 0 indiferent în ce domeniu lucrează!
  • Fără cuvinte, Dumnezeu să o ierte și să îi ocrotească familia rămasă!
  • Dumnezeu s-o odihnească în pace !! Măicuța Domnului să-i ocrotească copilașii!

Alexandra s-a stins pe un pat de spital, după ore de agonie

Drama din familia botoșăneană a început joi seara. Alexandra a ajuns pe Secția de Obstretică și Ginecologie la ora 23.30, fiind adusă de ambulanță. Ea a acuzat sângerări genitale și dureri abdominale. Medicii de la Maternitatea Botoșani au decis că nu se impune evacuarea sarcinii în cursul nopții.

Ulterior, aceiași medici au constat, pe data de 18 august, la orele 7.30, că starea de sănătate a tinerei mămici se degradează și apare dispnee severă, cu sângerare abundentă la nivelul căilor aeriene superioare. Ea a fost transferată de urgență în Secţia ATI, unde s-au instituit manevre de reanimare.

Din păcate, la ora 8.20, medicii aveau să declare decesul prin stop cardio-respirator. O anchetă se derulează în prezent la Maternitatea Botoșani pentru a se afla ce s-a întâmplat și cine e vinovat de tragedie.

ADVERTISEMENT
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de...
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de titlu de pe Arena Națională: „Luminița, Luminița”
Escrocii sunt din ce în ce mai inventivi. Care sunt noile metode puse...
Escrocii sunt din ce în ce mai inventivi. Care sunt noile metode puse la cale pentru a păcăli persoane naive
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
Vin ploile. Meteorologii anunţă averse în fiecare zi pentru următoarele două săptămâni. Prognoza...
Vin ploile. Meteorologii anunţă averse în fiecare zi pentru următoarele două săptămâni. Prognoza pe regiuni în perioada 13 - 26 mai
Imagini rare cu fiica cea mare a lui Ilie Năstase. Nathalie are 48...
Imagini rare cu fiica cea mare a lui Ilie Năstase. Nathalie are 48 de ani şi este o persoană extrem de discretă
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la șapte luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la șapte luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
EXCLUSIV Simona Halep și-a vândut hotelul din Constanța. Suma obținută și cine a...
EXCLUSIV Simona Halep și-a vândut hotelul din Constanța. Suma obținută și cine a cumpărat proprietatea
Noi reguli pentru eliberarea certificatului de concediu medical
Noi reguli pentru eliberarea certificatului de concediu medical
Ce MOȘTENIRE a primit Catinca Roman de la Mioara Roman. Ce a dezamăgit-o...
Ce MOȘTENIRE a primit Catinca Roman de la Mioara Roman. Ce a dezamăgit-o cel mai tare. Nu i-a fost rușine să spună asta!
Mihai Leu, internat de urgență la Spitalul Fundeni. Medic: „A fost adus cu...
Mihai Leu, internat de urgență la Spitalul Fundeni. Medic: „A fost adus cu elicopterul de la Hunedoara”
Două zodii din horoscop își împlinesc un vis în săptămâna 13-19 mai. Vor...
Două zodii din horoscop își împlinesc un vis în săptămâna 13-19 mai. Vor primi o veste complet neașteptată