Life

Adriana Bahmuțeanu și George Restivan s-au căsătorit în secret. Locul neașteptat unde a avut loc nunta

Adriana Bahmuțeanu și George Restivan s-au căsătorit în secret și au ales o locație complet neașteptată. Au avut însă motivele lor.
24.04.2023 | 12:31
Adriana Bahmuteanu si George Restivan sau casatorit in secret Locul neasteptat unde a avut loc nunta
Adriana Bahmuțeanu și George Restivan. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Adriana Bahmuțeanu și George Restivan s-au căsătorit. Marele eveniment a avut loc în secret, într-o locație la care nimeni nu s-ar fi gândit vreodată. Ambii parteneri au avut însă motivele lor pentru care au luat o astfel de decizie.

Adriana Bahmuțeanu și George Restivan s-au căsătorit în Ucraina

Adriana Bahmuțeanu și George Restivan și-au unit destinele departe de ochii curioșilor. Cei doi au mers la o biserică din Ucraina pentru a face acest lucru. Iar vestea vine după ce anterior, aceștia au anunțat că vor amâna nunta.

ADVERTISEMENT

Care este motivul pentru care cei doi soți au ales Ucraina, unde are loc războiul în aceste momente? Adriana Bahmuțeanu a explicat întreaga situația. Într-un interviu acordat la România Tv, vedeta spune că slujba lor a fost ultima oficializată în limba română.

Mai mult de atât, ea a explicat și că în respectiva biserică, preoții ar fi fost hărțuiți. Aceștia nu au dorit să schimbe rit-ul în cel vechi și de asemenea nu ar fi vrut să renunțe la slujbele în limba română. Asta în ciuda dorinței pe care oamenii o aveau.

ADVERTISEMENT

Un alt motiv este faptul că unele biserici din Ucraina urmează să fie închise, astfel că cei doi soți nu a vrut să rateze această ocazie, drept urmare s-au răzgândit și au făcut nunta rapid. După marele eveniment, ambii parteneri au mers în vizită la nași, în Bucovina.

Unde au mers cei doi soți după nuntă

„Suntem în Bucovina, la nașii noștri, avem și un cățel, nu stiu dacă îl vedeți că e certificatul de cuninie. Ce se întâmplă cu românii noștri din Ucraina e strigător la cer. Mai multe biserici urmează să fie închise.

ADVERTISEMENT

Nu se dorește oficierea, preoții să se aflilieze la biserica în limba ucraineană, populația vrea slujbă în română, asta a fost mesajul pe care îl transmitem patriarhului Daniel”, a declarat Adriana Bahmuțeanu, pentru România TV.

Amintim faptul că în urmă cu doar câteva săptămâni, Adriana Bahmuțeanu și George Restivan anunțau că vor amâna nunta. Vedeta spunea că la marele eveniment își dorește să vină toți cei apropiați, însă acest lucru nu era posibil.

ADVERTISEMENT

Mulți dintre ei erau fie în Europa, fie în Statele Unite, motiv pentru care vedeta spunea atunci că cel mai probabil marele eveniment va avea loc la toamnă. Iar pe lângă asta, cei doi soți aveau și numeroase alte treburi de rezolvat, mai povestea ea.

ADVERTISEMENT
Tags: