Life

Adriana Bahmuțeanu, probleme înainte de nuntă: „E ca la nebuni”

Adriana Bahmuțeanu și logodnicul său sunt pe ultima sută de metri cu pregătirile de nuntă. Ce aspecte le dau bătăi de cap.
24.03.2023 | 19:26
Adriana Bahmuteanu probleme inainte de nunta E ca la nebuni
Cu ce probleme se confruntă Adriana Bahmuțeanu înainte de nuntă. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Adriana Bahmuțeanu se pregătește de nuntă. Vedeta și logodnicul său, George Restivan, sunt prinși cu pregătirile, însă nu totul merge așa cum și-au propus. Ce doi au parte și de evenimente neprevăzute, care le dau bătăi de cap.

Adriana Bahmuțeanu se pregătește de nuntă. Ce probleme întâmpină vedeta

După ce a avut parte de dezamăgiri în dragoste, Adriana Bahmuțeanu și-a găsit liniștea în brațele logodnicului său din SUA. George Restivan o face mai fericită ca niciodată. Astfel, vedeta a decis să se mai căsătorească încă o dată și chiar se gândește să devină mamă din nou. 

ADVERTISEMENT

Cei doi urmează să facă nunta în curând și să-și unească destinele în fața lui Dumnezeu. Până atunci, însă, Adriana Bahmuțeanu și George Restivan trebuie să se ocupe cu atenție de pregătirile pentru marele eveniment.

Vedeta traversează acum una dintre cele mai frumoase perioada din viața sa, dar organizarea nunții îi dă și câteva bătăi de cap. De pildă, nu au ales încă data când va avea loc cununia, dar știu sigur că va fi în București.

ADVERTISEMENT

Fără rețineri, Adriana Bahmuțeanu a afirmat că este greu de zis cum va arăta nunta ei. În fiecare zi intervin schimbări, ceea ce înseamnă că au nevoie de mai mult timp pentru a pune totul la punct, pentru a fi mulțumiți de rezultat.

„Totul este în progres. După câte am înțeles, lăutarii au vrut să își cumpere instrumente noi. Nu știm data încă, aici în București o să fie. Toate se schimbă de la zi la zi. E ca la nebuni.

ADVERTISEMENT

Noi de abia apucăm să dormim. Eu accept invitație de la oricine, dar la mine este un răspuns de azi pe mâine”, a spus Adriana Bahmuțeanu la Antena Stars, citată de wowbiz.ro. 

Adriana Bahmuțeanu, fericită alături de George Restivan

În ceea ce-l privește pe logodnicul său, Adriana Bahmuțeanu are numai cuvinte de laudă. Afirmă cu mândrie că trăiește o iubire plină de emoție și consideră că, fără dar și poate, sunt suflete pereche.

ADVERTISEMENT

„Este fix așa cum mi-am dorit și cum l-am vrut. Emoția mișcă lucrurile. Eu îmi doream o familie, un soț bun și copii. Nu e vorba despre curaj și nebunie. Viața e frumoasă la orice vârstă. Poate unii nu mai vor să se complice.

Le e frică de eșec. Un om care și-a luat-o de multe ori nu mai încearcă. Alege să rămână singur. Eu m-am schimbat foarte mult, altfel nu eram aici”, a afirmat Adriana Bahmuțeanu înainte de nuntă.

ADVERTISEMENT