Life

Adriana Bahmuțeanu susține că nu Covid ar fi cauza morții Corneliei Catanga. Declarații scandaloase

27.03.2021 | 16:20
Adriana Bahmuteanu sustine ca nu Covid ar fi cauza mortii Corneliei Catanga Declaratii scandaloase
Adriana Bahmuțeanu nu crede că artista Cornelia Catanga a murit de Covid-19. Foto: Antena Stars
ADVERTISEMENT

Adriana Bahmuțeanu lansează acuzații grave după moartea Corneliei Catanga. Jurnalista susține că în lipsa unei autopsii a trupului neînsuflețit nu se poate susține că aceasta ar fi fost răpusă de Covid-19.

Moartea Corneliei Catanga a provocat multă durere, dar și indignare în rândul celor care au iubit-o și au cunoscut-o pe îndrăgita artistă de muzică lăutărească.

ADVERTISEMENT

Într-o intervenție telefonică la Antena 3, Adriana Bahmuțeanu a spus că ea nu crede personal că artista a murit de Covid-19, ci de inimă rea, căci era foarte necăjită în ultima vreme.

Adriana Bahmuțeanu spune că regretata Cornelia Catanga nu a murit de la Covid-19

„Înțeleg că doamn Catanga a murit de Covid-19, deși dânsa a ajuns la spital cu stop cardiac. Cred că domnul Pădureanu e distrus de durere, nu mai are putere să lupte. A fost amenințat și înfricoșat când a vorbit la spital cu reprezentanții DSP.

ADVERTISEMENT

Părerea mea este că a murit de infarct, nu de Covid. Dacă ar fi avut Covid, s-ar fi contaminat și apropiații. Înțeleg că și domnul Pădureanu e sănătos. 

Părerea mea este că a murit de inimă rea, de supărare. A făcut un stop cardiac. A fost ținută în spital timp de mai multe ori până au venit rezultatele testului de Covid. Îmi pare rău că am pierdut o mare artistă. Trăim niște vremuri incredibile. Nu cred că se mai poate rezolva ceva. Înțelege că domnului Pădureanu i s-a deschis un dosar penal. Gândiți-vă ce e în sufletul dânsului când soția este în sicriu”, a declarat Bahmuțeanu la Antena 3.

ADVERTISEMENT

Cântăreața a murit pe 26 martie

Cornelia Catanga s-a stins din viață pe 26 martie, după mai multe zile în care acuza simptome de răceală. Potrivit apropiaților familiei, aceasta nu era convinsă că avea Covid, ba chiar a refuzat să plece la spital, de frică.

Din nefericire, cântăreața a ajuns când nu s-a mai putut face mare lucru. Soțul Corneliei Catanga susține că nevasta lui nu a avut niciodată Covid-19, acestuia fiindu-i greu să creadă în continuare că a murit din cauza acestei boli care face zilnic zeci sau chiar sute de victime în România.

ADVERTISEMENT