Life

Adriana Bahmuțeanu, victima unui gest macabru. Câți ani de pușcărie riscă persoanele care îi poartă sâmbetele de ceva vreme: „Niște nesimțiți!”

Adriana Bahmuțeanu e tot mai terorizată de niște indivizi necunoscuți, în spatele cărora s-ar putea afla o persoană cu care vedeta tv a avut o legătură importantă. Jurnalista s-a trezit cu o coroană în fața casei sale.
22.08.2022 | 14:55
Adriana Bahmuteanu victima unui gest macabru Cati ani de puscarie risca persoanele care ii poarta sambetele de ceva vreme Niste nesimtiti
Adriana Bahmuțeanu, victima unor infractori
ADVERTISEMENT

Adriana Bahmuțeanu nu are parte de pace, chiar dacă viața ei este ceva mai așezată, bucurându-se de noua relație de iubire. Jurnalista și ex-prezentatoarea de televiziune a trecut recent printr-un episod destul de neplăcut, unul macabru de-a dreptul!

Adriana Bahmuțeanu, hărțuită din ce în ce mai des

Realizatoarea tv a avut parte de mai multe pățanii în ultima perioadă. Una dintre situațiile prin care a trecut întrece orice limită. Vedeta s-a trezit la ușa casei sale cu o coroană mortuară, după ce conturile de pe rețelele de socializare i-au fost sparte.

ADVERTISEMENT

Jurnalista a declarat că nu a făcut o sesizare la Poliție privind apariția coroanei în fața locuinței sale. Însă, cu privire la spargerea conturilor de socializare, oamenii legii au demarat deja o anchetă.

„Niște nesimțiți au făcut asta, asta pot să vă zic!”, a fost reacția Adrianei Bahmuțeanu pentru FANATIK, întrebată dacă are idee cine îi poartă sâmbetele.

ADVERTISEMENT

Legat de furtul de identitate în mediul online, Adriana a sesizat, așadar, DIICOT.

FANATIK a aflat că persoana care utiliza pagina vedetei se folosea de numele ei pentru a le cere internauților sume de zeci, sute și chiar mii de euro. Recent, Adriana a fost nevoită să iasă public și să spună adevărul despre postările făcute în numele ei și conversațiile pe care hackerul le purta sub semnătura Bahmuțeanu.

„Nu aș cere bani nimănui pe paginile de socializare. Așa cum mă știți, ce mi-e în gușă mi-e și-n căpușă. Am spus întotdeauna lucrurilor pe nume!!! Să nu credeți ce se postează acum pe Instagram și chiar vă rog să raportați pagina!!! Domnilor procurori, vă mulțumesc pentru ajutor!!! Încă mai cred în actul de justiție!!! Furtul de identitate este infracțiune!!!!”, avertiza Adriana Bahmuțeanu pe 18 august, după ce i-a fost clonat contul de Instagram.

ADVERTISEMENT

Responsabilii ar putea face până la 5 ani de pușcărie

Persoanele care se vor dovedi a fi în spatele acestei infracțiuni ar putea petrece în spatele gratiilor până la 5 ani.

Potrivit deciziei nr. 4/2021, Curtea Supremă a stabilit că furtul de identitate, inclusiv dacă vorbim despre cea digitală, este considerată o infracțiune gravă pentru care judecătorii pot da pedepse de închisoare cu executare.

ADVERTISEMENT

Articolul 325 din Codul de procedură penală prevede următoarele: „Fapta de a introduce, modifica sau șterge, fără drept, date informatice ori de a restricționa, fără drept, accesul la aceste date, rezultând date necorespunzătoare adevărului, în scopul de a fi utilizate în vederea producerii unei consecințe juridice, constituie infracțiune și se pedepsește cu închisoarea de la unu la 5 ani”.

Dincolo de necazuri, Adriana are și suficiente motive să zâmbească. Vedeta trăiește o frumoasă poveste de iubire de ceva vreme încoace alături de un român cu cetățenie americană, un important om de afaceri.

Prezentatoarea a apărut des în ultima perioadă la brațul noului ei partener, George Restivan. Relația dintre Bahmu și american este una cât se poate de serioasă. Nu ar fi de mirare să auzim într-o bună zi că aceștia s-au și căsătorit! Cei doi sunt, până una, alta, logodiți!

 

ADVERTISEMENT