Fotbal international

AEL Larissa-PAOK Salonic 1-1 Video. Petrecere de titlu amânată. Răzvan Lucescu: ”E dezamăgire”

14.04.2019 | 21:25
AEL LarissaPAOK Salonic 11 Video Petrecere de titlu amanata Razvan Lucescu E dezamagire
ADVERTISEMENT

Meciul AEL Larissa – PAOK Salonic a avut loc duminică, în etapa cu numărul 28 din Superliga Greciei. Trupa lui Răzvan Lucescu avea nevoie de victorie pentru a începe sărbătoarea câștigării titlului după o pauză de 34 de ani, dar nu a reușit decât un egal. PAOK este în continuare neînvinsă în acest sezon de campionat și poate fi încununată campioană în etapa viitoare.


UPDATE, ora 20:55 / La finalul jocului Larissa – PAOK 1-1, Răzvan Lucescu s-a arătat dezamăgit de faptul că formația sa nu a luat titlul încă din această etapă: ”Un meci complicat pe un gazon care nu ne-a ajutat pe noi. Am avut o mulţime de ocazii, dar nu am reuşit să marcăm mai multe goluri. Am vrut să terminăm totul, să luăm titlul încă de acum, dar chiar şi aşa suntem la doar un pas distanţă de obiectiv. Suntem foarte aproape de titlu, chiar dacă e o dezamăgire după jocul de azi, dar nu s-a terminat nimic”.

ADVERTISEMENT

UPDATE, ora 20:55 / PAOK a terminat la egalitate, scor 1-1, cu Larissa și a amânat sărbătoarea titlului pentru etapa următoare.


UPDATE, ora 20:24 / Doar 10 minute a durat bucuria celor de la PAOK, deoarece Larissa a reușit egalarea în minutul 65 prin macedoneanul Nikola Jakimovski.

ADVERTISEMENT

UPDATE, ora 20:15 / PAOK a deschis scorul în minutul 55 prin Dimitrios Pelkas. La acest scor, Răzvan Lucescu este campion.

https://twitter.com/alainb_/status/1117477695347142658


UPDATE, ora 20:02 / La pauză PAOK Salonic se află la egalitate, scor 0-0, cu AEL Larissa, în timp ce Olympiakos conduce acasă cu 3-0 pe Skoda Xanthi. La aceste rezultate, trupa lui Răzvan Lucescu amână pentru etapa viitoare sărbătoarea câștigării titlului. Dar mai este o repriză pentru victoria care ar aduce titlul în vitrina lui PAOK după o pauză de 34 de ani.

ADVERTISEMENT

AEL Larissa – PAOK Salonic Live Stream Online pe FANATIK.RO

Partida AEL Larissa – PAOK Salonic se joacă duminică, 14 aprilie, de la ora 19:00, pe stadionul AEL Arena și contează pentru runda cu numărul 28 din Superliga Greciei. Meciul nu poate fi vizionat pe nici un post din România, dar dacă veți intra pe site-ul FANATIK.RO puteți vedea confruntarea Larissa – PAOK în format LIVE VIDEO.

Echipa lui Răzvan Lucescu are acum 73 de puncte, din 24 de victorii și trei remize, cu zece peste secunda Olympiakos Pireu, care are însă un meci mai puțin. AEL Larissa ocupă locul 10, cu 30 de puncte, patru lungimi peste locul de baraj pe care se află acum Giannina și cinci peste prima retrogradată, care ar fi OFI Creta. Liderul are o cotă neașteptat de mare la victorie, 1,42, față de 6,50 acordat Larissei.

ADVERTISEMENT
Tags: