News

Afacerea care îți garantează bani pe loc. Intri direct în profit după ce semnezi actele

Aceasta este afacerea care îți garantează bani pe loc. Intri direct în profit după ce semnezi actele și poți sta liniștit mai departe.
09.02.2024 | 16:03
Afacerea care iti garanteaza bani pe loc Intri direct in profit dupa ce semnezi actele
Afacerea care îți garantează bani pe loc. Sursă foto: Facebook, Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Aceasta este afacerea care îți garantează bani pe loc. Nu trebuie să faci nicio investiție, iar după ce semnezi actele intri direct pe profit. Despre ce tip de afacere este vorba și cum de ai succes cu ea?

Afacerea care îți garantează bani pe loc

Dacă vrei să începi o afacere și ți-e teamă că nu o să ai profit, ori vei ajunge să investești mai mult decât ți-ai propus, află că există soluții. Sunt anumite persoane, care, din diferite motive, ajung să vândă afaceri la cheie.

ADVERTISEMENT

Ce înseamnă acest lucru? Că poți cumpăra o afacere așa cum este ea, cu tot cu clienți. Poți intra pe profit direct și de asemenea, nu trebuie să îți mai bați capul în legătură cu forța de muncă sau viitorii clienți.

Afacerea care îți garantează bani pe loc poate fi chiar cea despre care vorbim în continuare. Este vorba despre o fermă din Transilvania care se vinde la cheie. Astfel, cine o cumpără, intră direct pe profit.

ADVERTISEMENT

Ferma se ocupă de producerea și procesarea fructelor și legumelor. Proprietarul afacerii din domeniul agroalimentar „Grădinile Mălâncrav” este cel care a anunțat vânzarea acestei ferme.

Afacerea care îți garantează bani pe loc se desfășoară în satul Mălâncrav, județul Sibiu. Iar cine o va achiziționa se bucură de teren, utilaje agricole, construcții, portofoliul de clienți, dar și brand, alături de alte dotări.

ADVERTISEMENT

Afacerea care îți garantează bani pe loc are o istorie impresionantă

Menționăm faptul că această fermă are deja un anumit renume. Afacerea a început în 2017, în satul Mălâncrav din apropiere de Sighișoara, în sudul Transilvaniei a prins contur și s-a făcut remarcată din mai multe puncte de vedere.

Spre exemplu, ferma este implicată în producția fructelor și al legumelor. Nu utilizează substanțe chimice și de asemenea, are o agricultură practicată în sistem intensiv.

ADVERTISEMENT

Acesta este și motivul pentru care afacerea îți garantează bani pe loc. În ceea ce privește prețul de vânzare, nu este clar cu cât se vinde, însă cei interesați pot afla mai multe de la vânzător.

„Conceptul „Grădinile Mălâncrav” este unul integrat, care înglobează întregul lanț de producție, de la sămânță la borcan sau de la fermă la furculiță. Agricultura practicată de la înființare până în prezent a fost în sistem extensiv, fără erbicide și îngrășăminte chimice, „în ritm cu natura”, acesta fiind și motto-ul nostru.

Tipul de agricultură practicat respectă, de asemenea, principiile HNV – High Natural Value”, s-a precizat în anunțul făcut public pe pagina de Facebook a afacerii, intitulat „Se vinde afacere la cheie în Transilvania”.

Ce trebuie să știe viitorul cumpărător

În ceea ce privește cifra de afaceri a firmei, „Grădinile Mălâncrav”, aceasta a fost în anul 2022 de 121.048 lei. Veniturile totale încasate în același an au fost pe de altă parte de 126.084. Totuși, au fost înregistrate și pierderi semnificative.

Afacerea îți garantează bani pe loc chiar și așa. Fructele și legumele de aici ajung să fie vândute la piață. De asemenea, și alte produse precum zacusca, legumele congelate, murăturile sau dulcețuri ajung în rafturile magazinelor. Iar asta e confirmat chiar și pe site-ul oficial, dar și în anunțul de vânzare.

„Produsele conservate se vând bine la nivel local prin cooperativă sau magazine de profil, dar mai ales în magazinele de profil din orașele mari apropiate: Mediaș, Sibiu, Cluj, Brașov, dar și București, Oradea, etc.

Produsele noastre sunt apreciate și au fost primite bine de distribuitorii noștri. Rețeaua de distribuitori se poate extinde în funcție de stocuri și capacitatea de a asigura logistica. Pe lângă producție, de-a lungul anilor, am organizat mai multe evenimente culinare la grădină sau în alte locații din zona Sighișoara, de cele mai multe ori împreună cu alți mici producători din zonă. (…).

Am interacționat și lucrăm cu micii producători din zonă dar și cu restaurante și magazine de profil, afacerea venind astfel la pachet cu un background și conexiuni într-un ecosistem zonal”, s-a mai menționat în postare.

ADVERTISEMENT