News

Afacerea cu care a dat lovitura o româncă întoarsă după 15 ani din Italia. Din ce face bani: “Am furat meserie”

O româncă aflată departe de casă, în Italia, timp de 15 ani, a dat lovitura. Afacerea care în prezent îi aduce bani frumoși ei și partenerului său.
08.03.2024 | 17:00
Afacerea cu care a dat lovitura o romanca intoarsa dupa 15 ani din Italia Din ce face bani Am furat meserie
O româncă întoarsă acasă din Italia după 15 ani a dat lovitura. Afacerea din care face bani frumoși: “Am furat meserie”. Sursa foto: Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

După ce a muncit timp de 15 ani în Italia, o româncă a revenit acasă și a pus pe picioare, alături de soțul ei, un business extrem de bănos. Afacerea de care cei doi s-au atașat și la care nu ar renunța.

O româncă întoarsă acasă din Italia după 15 ani a dat lovitura. Afacerea din care face bani frumoși: “Am furat meserie”

În ultimii ani, foarte mulți români care au fost în străinătate și au prins acolo meserie în fel și fel de domenii au decis să revină acasă și să pună pe picioare propriile afaceri.

ADVERTISEMENT

În acest caz se află și doi tineri din Piatra Neamț. Mădălina și Cosmin Damașcan. Un deceniu și jumătate, cei doi au fost muncitori în Italia. În tot acest timp, au visat la ziua revenirii acasă.

Au răbdat, au muncit și nu și-au pierdut dorința de a se întoarce acasă. Pe tărâm românesc, cei doi soți și-au deschis propria pizzerie în Piatra Neamț, al cărui mesaj anunță: ”Pizza, paste și salate, la Madlen le ai pe toate”.

ADVERTISEMENT

Românca și soțul ei au avut de partea lor un important atu. Ambii sunt pasionați de bucătărie. Acest lucru i-a ajutat în decizia lor de a-și deschide în Piatra Neamț o pizzerie în stil italian.

Am lucrat 15 ani într-o pizzerie din Italia, de unde am furat meserie. Si soțul meu e pasionat de bucătarie. Deocamdată suntem doar noi şi gătim cu drag şi spor”, a povestit Mădălina Damascan, conform ȘtiriDiaspora.

ADVERTISEMENT

Pe lângă pizza, la restaurantul celor doi tineri din zona Moldovei, clienții care trec pragul mai pot consuma și alte bunătăți: paste, salate, bruschette, sandwich-uri și clătite.

Românca și soțul ei sunt lăudați de clienți

Absolut toate recenziile primite de pizzeria celor doi români sunt laudative. ”Cele mai bune Bruschetti Toscane din Piatra Neamț! Iar pizza este și ea la superlativ! Oameni întreprinzători, foarte amabili, calificați și care au adus putin din Italia la Piatra. Felicitări! Recomand cu căldură acest loc”, spune o clientă, pe Facebook.

ADVERTISEMENT

O altă femeie care a gustat din produsele pizzeriei spune că ”neapărat trebuie să încercați pâinicile lor. Sunt curcubeu pe cerul gurii. Ieftine, bune și gustoase. Nu te poți opri din mâncat. Servirea e ireproșabilă. Nota 1000”

ADVERTISEMENT