Life

Afacerea inedită care l-a îmbogățit pe un român. Unele produse se vând și cu 300 de lei

Un român s-a îmbogățit cu o afacere inedită. Are produse care se vând chiar și cu 300 de lei, iar o mulțime de oameni le achiziționează.
11.02.2024 | 16:20
Afacerea inedita care la imbogatit pe un roman Unele produse se vand si cu 300 de lei
Afacerea inedită care l-a îmbogățit pe un român. Sursă foto: observatornews.ro / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Un român s-a îmbogățit cu o afacere inedită. Unele produse din magazinul său se vând chiar și cu 300 de lei. Iar o mulțime de oameni le achiziționează, chiar dacă la prima vedere prețul e cam mare.

Afacerea inedită care l-a îmbogățit pe un român

O mulțime de români au reușit să dea lovitura cu diferite afaceri. Unele mai uimitoare ca altele și în niște domenii poate chiar neașteptate. Acesta este și cazul acestui român care s-a îmbogățit cu ajutorul unei idei incredibile.

ADVERTISEMENT

De ceva ani, tot mai multe persoane pun accent pe ziua de Valentine’s Day. Să nu uităm nici de Dragobete, sărbătorite pe 24 februarie și nici de zilele de 1 și de 8 martie, dedicate de altfel femeilor.

Și totuși ce cadou poți cumpăra pentru persoana dragă? Depinde de preferințe în primul rând. Un lucru este însă cert și anume că dacă iei o ciocolată sau niște bomboane mai deosebite nu ai cum să dai greș.

ADVERTISEMENT

Asta a gândit și acest român care s-a îmbogățit. Cosmin Cionca deține o ciocolaterie și are o mulțime de combinații delicioase. Fiecare persoană care ajunge să îi savureze produsele se întoarce și a doua oară.

„Cele mai inedite combinaţii sunt preferatele mele, pe care le recomand. Cea cu fistic şi ganache de vanilie. Te rog să guşti, avem fistic de Italia cu cocos, crema de şampanie, nu mă pot abţine nicioadată. Trebuie să o savurez şi eu. Efectiv simţi bulele de şampanie” , a spus acesta.

ADVERTISEMENT

Cât costă produsele acestuia

Cum a reușit românul să dea lovitura cu această afacere? În general lucrurile îi merg bine. În anumite perioade din an însă, totul devine mult mai solicitant, iar comenzile cresc și ele, relatează observatornews.ro.

Astfel, în luna februarie, dar și în luna martie, vânzările ajung să fie mai mari și cu 35%. Se pare, deci, că nu puțini sunt clienții care știu că ciocolata este un cadou deosebit care nu poate fi refuzat.

ADVERTISEMENT

„Chiar dacă este o perioadă solicitantă pentru noi, vânzările cresc cu 15 – 20%, iar perioada 1 – 8 martie , care este dedicată primăverii cu adevărat şi doamnelor şi domnişoarelor, cresc şi cu 35%”, a mai completat bărbatul.

Cât costă produsele din ciocolateria lui Cosmin Cionca? Nu e de mirare că acest român s-a îmbogățit. O cutie mică pornește de la 25 de lei, însă altele pot ajunge lejer la 180 sau chiar și 300 de lei, în funcție de preferințe.

Chiar și așa, bărbatul spune că are produse pentru fiecare buzunar. „Această cutie este la 180 de lei, în care avem o paletă foarte mare de gusturi, dar avem şi cutii care sunt la 25 de lei 100 de lei, 300 de lei, pentru fiecare buzunar”, a mai adăugat el.

ADVERTISEMENT