Life

Afacerea cu care a dat lovitura Romanița Iovan. Câștigă bani mulți fără să facă prea mult efort

Afacerea cu care a dat lovitura Romanița Iovan. Cum reușește aceasta să câștige mulți bani fără a face prea mare efort zilnic.
21.10.2022 | 16:03
Afacerea cu care a dat lovitura Romanita Iovan Castiga bani multi fara sa faca prea mult efort
Afacerea cu care a dat lovitura Romanița Iovan. Câștigă bani mulți. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Romanița Iovan are o afacere de succes care nu are legătură cu modă. Creatoarea câștigă mulți bani din noua sa afacere, fără a depune prea mult efort.

Care este afacerea cu care Romanița Iovan a dat lovitura

Romanița Iovan închiriază spații de birouri și se ocupă personal de toate detaliile afacerii sale, inclusiv să caute noi chiriași atunci când pleacă unii.

ADVERTISEMENT

Tot Romanița Iovan se ocupă și de partea administrativă a afacerii sale și a găsit colaboratori pentru ca afacerea ei să fie nu numai una legală, dar și una sigură.

Creatoarea de modă în vârstă de 58 de ani are o firmă de pază pentru ca chiriașii ei să fie mereu în siguranță, dar și firmă de curățenie. Romanița Iovan este de părere că cine nu are activitate poate îmbătrâni mai repede!

ADVERTISEMENT

Având în vedere că o singură încăpere de birouri are un preț de câteva sute de euro, Romanița Iovan face venituri frumușele doar din închirierea tuturor spațiilor pe care le are la dispoziție, ea fiind proprietara unui imobil întreg.

„Am un imobil de birouri, eu mă ocup de el, îmi găsesc chiriași când pleacă alții. Plus că mă ocup și de partea de administrativ.

ADVERTISEMENT

Am colaboratori firme pe toate sistemele, de control-acces, de detecție incendiu, de pază, de curățenie, de îngrijit ferestre. Dacă nu ai activitate, chiar îmbătrânești”, a declarat aceasta, conform Playtech.

Romanița Iovan este împlinită și în iubire

Romanița Iovan este foarte fericită și într-un alt aspect al vieții sale, acela amoros. Romanița Iovan se iubește de mai bine de 14 ani cu avocatul Iulian Gogan.

ADVERTISEMENT

Deși între ei este o diferență de vârstă considerabilă, au o relație foarte bună și chiar au vrut să devină părinți la un moment dat.

În schimb, ceea ce nu-și dorește Romanița Iovan de la actuala sa relație este să ajungă în fața altarului.

Nici pentru creatoarea de modă, dar nici pentru partenerul ei de viață actele nu sunt deloc importante. Sunt fericiți de 14 ani și vor să rămână așa, fără să fie denumiți în mod oficial soț și soție.

„Am făcut 58 de ani, suntem foarte bine, într-o relație de 14 ani, căsătoria nu e o prioritate. Un astfel de act nu are cum să ne influențeze într-un alt mod. Nici nu e cazul să ne gândim la asta”, a adăugat Romanița Iovan pentru Playtech.

ADVERTISEMENT
Tags: